FREE’S OUTFIT 1/7: COLOR SPLASH

FREE’S OUTFIT 1/7: COLOR SPLASH

Vorige week ging ik samen met mijn teamgirls Sophie en Alina naar Florence! Inmiddels voelt deze stad als thuiskomen. Alles stond en lag er nog steeds even mooi bij! Het grote verschil met vorig jaar was de temperatuur, het was dit keer niet stervens koud. Gelukkig. Mijn koffer was lekker zwaar, want ik heb maar liefst 7 van mijn eigen outfits geschoten. Ik dacht, dat is wel leuk om daar te doen! Deze week kun je dus elke dag een outfitpost van mij verwachten!!

Misschien heb jij m’n nieuwe berenjas en gekleurde sjawl al op Instagram gespot. Wat ben ik er blij mee!! Ik word vrolijk van deze kleurencombi. En wat kreeg ik er al veel vragen over!  Het goede nieuws is dat ze beiden van Zara komen. Makkelijk te bestellen dus en fijn geprijsd. De rest van de info vind je onderaan, plus nog wat extra inspiratie. Ik zou het leuk vinden als je onder deze blog een reactie achterlaat en me ook komt volgen op mijn personal Instagram‘. Zie ik je morgen weer? Dan deel ik mijn tweede outit.

XFREE

frederieke wieberdink_florence florence_pitti bimbo_kindermode frederieke wieberdink_florence frederieke wieberdink_florence_pitti bimbo

Jas & sjaal Zara – Blouse Vintage – Trui Zara – Tas Micheal Kors

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

15 Reacties

 • door Daan
  Posted 22 januari 2018 20:27 0Likes

  Je jas ??. Is het de jas die in het midden staat bij, shop the style van?

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 09:02 0Likes

   Hai hai! Ja die is het, het is de bruine jas van Zara! Liefs Free

 • door alette
  Posted 23 januari 2018 07:29 0Likes

  Die foto’s in het straatje zijn mooi Free vooral die op dat stoepje! En ik snap best dat je heel vrolijk van deze outfit wordt, staat je super! ben benieuwd naar je volgende outfit!?

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 09:04 0Likes

   Heee Alette,

   Dankjewel!! Vanavond komt de 2e outfit online!! Ben benieuwd wat je daarvan vindt… 😉

   Liefs XXFree

 • door Louise
  Posted 23 januari 2018 10:24 0Likes

  Super leuke combi zeg!!? Ben altijd zo benieuwd als je shopt of je dan in setjes denkt of dat je er gewoon tegenaan loopt en dan later gaat combineren..

  • door Louise
   Posted 23 januari 2018 10:25 0Likes

   En is je sjaal van de nieuwe collectie van zara??

   • door frederieke1
    Posted 23 januari 2018 13:48 0Likes

    Nee… heb ‘m wel echt net gekocht (anderhalve week geleden) maar was wel in de sale….Hoop dat je hem nog kan vinden!! Lfs

    • door Louise
     Posted 24 januari 2018 13:57 0Likes

     Jaaaaaa, gevonden?

     • door Daan
      Posted 28 januari 2018 19:13 0Likes

      Louise, in de winkel of online? Ik kan hem namelijk echt niet vinden (online)..

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 13:50 0Likes

   Ik denk niet echt bewust in setjes, maar het gebeurt vaak wel automatisch. Dan bedenk ik in m’n hoofd gelijk van ooh dit is leuk of dit is leuk bij dat en dan probeer ik dat wat ik dan in m’n hoofd heb erbij te zoeken…! Hoe denk jij tijdens het shoppen?? Nu ben ik ook wel benieuwd… 🙂

   • door Louise
    Posted 24 januari 2018 19:29 0Likes

    Als ik iets koop bedenk ik eigenlijk ook wel gelijk waar het bij zou kunnen maar ik ga te vaak op safe. Als ik dan jou combinaties zie…ik kom daar echt niet op! Zo leuk? Dankzij jou heeft mijn kast veel meer kleur? Ik zou zeggen…blijf vooral je outfits posten!! Super leuk! Bedankt voor je inspiratie! Liefs Louise?

    • door frederieke1
     Posted 25 januari 2018 10:16 0Likes

     Zooo leuk om te horen!!! Wat leuk dat je kast daardoor meer kleur heeft gekregen. Ik zit hier helemaal te glunderen 🙂
     Ik blijf ze posten…. niet zo veel en vaak als deze week (de 7 outfits) maar af en toe zeker weten!! Fijne dag vandaag! Liefs! XxFree

 • door Nienke
  Posted 23 januari 2018 18:41 0Likes

  Super leuk weer!!??? Benieuwd naar de rest van de week! x

  • door frederieke1
   Posted 24 januari 2018 12:38 0Likes

   Dankjewel Nienke!! Liefs Free!

 • door Louise
  Posted 29 januari 2018 18:15 0Likes

  Daan, in de winkel! Hoofddorp niet maar Amstelveen nog 3! Voige week woensdag gekocht! Super blij mee?

Plaats een reactie