FREE’S OUTFIT 6/7: STRIPES!

FREE’S OUTFIT 6/7: STRIPES!

Kleurrijk én gestreept. Ik hou ervan. De streep is en blijft een echte all time favorite waarmee je eigenlijk nooit de plank mis kunt slaan. Ieder seizoen zien we ‘m weer terug en de kleurrijke variant die we nu in de winkels zien hangen vind ik misschien wel extra leuk. De trui heb ik geshopt bij Stradivarius en ik heb ‘m gecombineerd op een (jawel) streepbroek van H&M. De zwarte laarsjes met studs zijn van Sacha en geven net even een edgy twist aan de outfit.

Een heerlijke outfit voor het weekend of wanneer je gezellig met vriendinnen of het gezin een dagje weggaat. Heb jij ook een zwak voor streepjes? En hoe combineer jij ze ‘t liefst? Ben benieuwd wat jullie van deze combi vinden. Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Heb je (een van) de vorige outfits gemist deze week? Bekijk ze hier

Liefs XFree (klik hier om mij op Insta personal te volgen)

Trui Stradivarius – Broek H&M – Schoenen Sacha – Tasje Pull & Bear – Zonnebrik Gucci

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie