SEM IN SPORTY MOLO OUTFIT


Vandaag laat ik je de outfit van Sem zien. Hoewel de kleding die hij draagt niet perse ‘setterig’ over komt, zijn beide items van molo en is dit dus eigenlijk wel een soort setje. Hij draagt een fijne sweatpants, met een ietwat laag kruis en leuk sterren koortje. Dit is geen flubber broekje, de stof voelt lekker stevig aan. In deze sporty broek kan je zoon lekker rousen en klauteren, maar de stevige stof en maakt ‘t ook nét even wat meer gekleed. Het shirt met auto’s erop is natuurlijk ook helemaal de bom…. voor boys! De streepjes mouwen maken het lekker geheel lekker fris. Ik zeg maar zo, de autootjes zijn voor je zoon, de streepjes voor mama. Leuke outfit toch?!

Klik hier voor de gehele molo collectie

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-34

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-32

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-27

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-24

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-30

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-20

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-26

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-31

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-35

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-29

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-28
Bekijk hier nog veel meer leuks van molo

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie