3X HIPPE KINDERKLEDING MERKEN DIE ZIJN UITGELEVERD


Yes! Er zijn de afgelopen week een hoop kinderkleding collecties uitgeleverd en we zetten ze graag voor je op een rij! Want ze zien er stuk voor stuk waanzinnig uit. Welke van deze 3 kindermode merken spreekt jou het meeste aan?

#1 CarlijnQ 
Heb je de nieuwe collectie van het Nederlandse kinderkleding label CarlijnQ al gespot? Heel veel toffe prints zitten er in deze wintercollectie, die je lekker met elkaar mag combineren! Van panter tot stippen en heerlijke chunky knits! Deze collectie gaat weer favoriet bij velen worden.

#2 Mini Rodini
De nieuwe wintercollectie van Mini Rodini heet ”Darling Britain” en is geïnspireerd op de Britse countryside. Toffe en unieke prints zoals we van dit kinderkleding merk gewend zijn, zien we volop terug. In combinatie met frisse kleuren als roze en groen wordt het zeker geen saaie winter! Heb jij je favorieten al gespot?

#3 Emile et Ida
Als je het Franse kinderkleding merk Emile et ida nog niet kent, mag daar nu zeker verandering in gaan komen. Het kindermode merk dat in 2010 is opgericht brengt ieder seizoen weer verrassende collecties voor jongens en meisjes. Een beetje romantisch voor de meisjes en voor de jongens meer rock ‘n roll. Maar altijd met een vleugje retro. Super cool! De nieuwe collectie zit ook weer vol mooie kleuren, stoffen en prints, dus zeker even kijken.

Welke van deze 3 collecties is jouw favoriet? En naar welke nieuwe collectie kijk jij uit?

BEKIJK OOK: De hippe nieuwe schooltas + outfit van Madelief

LEES OOK: Tinycottons nu ook bij Lot & Tom

Zin om te shoppen? Klik hier voor het leukste webshop overzicht

Tags: , , , ,

Plaats een reactie