TINYCOTTONS WINTERCOLLECTIE BIJ LOT & TOM


Yes!! De nieuwe kinderkleding collectie van Tinycottons is er één waar velen van ons met smart op hebben zitten wachten. En vandaag is het dan eindelijk zover! Na – hier en daar- al wat gave sneak peeks op Instagram voorbij te hebben zien komen ligt de nieuwe wintercollectie nú dan toch echt in alle shops! Heb jij je favorieten items als gespot én misschien al geshopt? 😉

De nieuwe collectie van Tinycottons zit weer vol gave en grappige (tekst) prints zoals we van dit Spaanse kinderkleding merk gewend zijn. Dit seizoen is de lama print toch wel hét parade paardje van de collectie. Een echt musthave item wat vast en zeker bij velen van jullie in de kast zal komen te hangen! Leuk om te vertellen is dat kinderkleding collectie van Tinycottons vanaf dit seizoen ook te shoppen is bij Lot & Tom! Een superfijne webshop waar wij al een aantal van onze favorieten items hebben gespot. Wat dacht je van deze gave -unisex!- one piece? Of dit lama T-shirt? En heb jij deze toffe sweater al gespot?

Naast veel natuurlijke aarde tinten zien we dit seizoen ook blauwe, groene en bordeaux accentkleuren terug. Een mix van kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn en goed bij het nieuwe seizoen passen. En vergeet vooral ook niet de té leuke sokken en leggings te shoppen. Te gek bij iedere outfit!

Laat je lekker inspireren door de beelden en wij wensen je alvast veel plezier en succes met shoppen! Want kiezen wordt nog lastig 😉

Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen bij Lot & Tom

Klik hier om direct naar de webshop van Lot & Tom te gaan om Tinycottons te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe Tinycottons collectie? Ben jij ook zo’n fan?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie