HIPPE SCHOOLTASSEN BIJ DUIFHUIZEN

Ben jij ook nog lekker aan ‘t genieten van de zomervakantie? Ben je nog weggeweest toevallig? De zomer is altijd zo’n fijne periode he! Veel tijd voor familie, vrienden en lekkere terrasjes. Jammer dat de zomer altijd zo snel voorbij vliegt 😉 En voor je het weet beginnen ook de scholen weer. Misschien zit jouw kindje(s) al op school, misschien is school voor jullie nog ver weg.

School kan voor sommigen best spannend zijn. Zeker als het voor de eerste keer is, naar de basisschool en/of middelbare school. Of de eerste keer weer na de zomervakantie!! En stiekem vind jij het misschien allemaal wel spannender dan je kind 😉 Daarom is het fijn om school een beetje voor te bereiden. En dat begint natuurlijk met een hele leuke nieuwe hippe schooltas. Want van een nieuwe schooltas krijg je gewoon zin om weer naar school te gaan! Herkenbaar? 😉

Er zijn onwijs veel gave kinder schooltassen te vinden. Deze roze schooltas van Madelief wil ik vandaag met je delen. Niet alleen de kleur viel – zoals je wellicht begrijpt – helemaal in de smaak, maar ook het model en het materiaal zijn ideaal. Want zelfs tegen een flinke regenbui is deze schooltas van Fjällraven opgewassen. Wel zo fijn in ons Hollandse kikkerlandje. De schoolspullen en het tussendoortje van je kind blijven er dus goed droog in. Fijn aan de rugtassen van Fjällraven is dat er verschillende maten verkrijgbaar zijn en dus geschikt zijn voor kleine als grotere kinderen. En je eigen favoriete kleur uitzieken, welk kind wil dat nou niet?

Madelief is in ieder geval al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. In haar nieuwe outfit én met haar nieuwe schooltas is ze klaar om zo het schoolplein op te huppelen en samen met haar vriendjes en vriendinnen te spelen en plezier te hebben. Madelief draagt een sweater van de Zara, op een groen glanzend rokje van Vingino. Heb jij de nieuwe schooltas van je zoon of dochter al geshopt? Neem anders zeker even een kijkje in de webshop van Duifhuizen tassen en koffers want ze hebben heel veel leuks…!

Je kunt de schooltas via deze link shoppen bij Duifhuizen

Klik hier om de tas bij Duifhuizen te shoppen

Heb jij al een nieuwe schooltas voor je zoon/dochter geshopt?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie