3X HIPPE KINDERMODE MERKEN DIE ZIJN UITGELEVERD

Heb jij al veel nieuwe kinderkleding geshopt voor je zoon of dochter? Of heb je even gewacht tot het zonnetje is gaan schijnen? Ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal te gekke kinderkleding collecties uitgeleverd die we je natuurlijk graag tippen! We hebben daarom 3 nieuwe kindermode merken voor jullie uitgelicht. Tijd om te shoppen voor de zomergarderobe! Lees je mee?

1. Mon Petit Loup
Nu het lente is, kunnen we eindelijk onze winterjassen vervangen voor gave zomerjassen. En die kan je vinden bij Mon Petit Loup. Met deze te gekke parka’s en bomberjacks stapt je zoon of dochter vrolijk de lente door. Donkere of lichte kleuren: de keuze is aan jou. Kies de jas die bij jou past en maak je outfit compleet! Enneh, heb jij de unieke voeringen al gespot?

MPLZomer16-15

2. Beach & Bandits
Zon, zee, strand! Wie houdt er niet van? Heerlijk met het zand tussen je tenen genieten van de zonsondergang. Wij kunnen niet wachten… Maar die warme zon heeft ook zo z’n nadelen, want verbranden overkomt iedereen. We willen onze kids hier natuurlijk voor beschermen en Beach & Bandits helpt ons daarbij. Met hun waanzinnige nieuwe zwempakken zien je kinderen er niet alleen hartstikke hip uit, maar zijn ze ook beschermd tegen de zon. Win win!

beach-and-bandits-o-my-fiseye

3. FRNKY’S
Ben jij verliefd op minimalistische kleding, heb jij oog voor detail en houd jij van neutrale kleuren? Dan is het merk FRNKY’s echt iets voor jou! Deze simpele basics zijn makkelijk te combineren en kun je net zolang mixen en matchen tot je de perfecte outfit hebt. De mooie pastelkleuren kunnen natuurlijk niet ontbreken in de lente.

FRNKYS-0031-1024x6832-1024x683

Van welk kindermode merk gaat jouw hartje sneller kloppen? 

BEKIJK OOK: Het overzicht van andere kinderkleding collecties die zijn uitgeleverd!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie