3X HIPPE KINDERKLEDING MERKEN DIE NU ZIJN UITGELEVERD!


Yes! Er zijn de laatste week weer een aantal nieuwe collecties uitgeleverd. En omdat deze nieuwe kinderkleding collecties er waanzinnig uitzien willen we ze natuurlijk graag met je delen! We moeten wellicht nog even wachten op het echte lekkere weer, maar deze nieuwe collecties brengen ons als in de zomerse stemming. Welke van deze 3 kindermode merken spreekt jou het meeste aan?

1.Sproet&Sprout
De nieuwe collectie van Sproet&Sprout is weer fantastisch! “Streets of Cape Town” is ook de perfecte naam voor deze collectie. Alleen door er al naar te kijken krijg je het zomergevoel al in je bol. De leuke Afrikaanse en zomerse printjes in combinatie¬†met de fijne stoffen en pasvormen maken de nieuwe collectie om van te watertanden!
5-sproet-sprout-campaigne-waistcoat

2. Repose AMS
Zucht…. De nieuwe zomercollectie van het Amsterdamse kindermode merk Repose AMS is er werkelijk waar weer eentje om door een ringetje te halen. Hebben! Is wat wij denken bij het zien van alle items uit de collectie. De combinatie van prachtige stoffen, kleuren en prints maken deze collectie uniek. De nieuwe zomercollectie staat in het teken van vakantie, zand tussen je tenen het het geluid van de zee. Kleine dingen die je gelukkig maken, net zoals de collectie van dit kindermode merk.

WEBSHOP-1-1024x1024

3. iglo+indi
Eerder deelden we op Kindermodeblog al de sneek peek beelden van de nieuwe zomercollectie van het IJslandse kindermode merk iglo+indi met je (klik hier als je deze gemist hebt) Afgelopen donderdag is ook de 2e drop van de collectie uitgeleverd en je snapt, dit tippen wij je graag. Vrolijke kleurtinten en gave prints. Laat ze zomer maak komen!

i+i SS17-11

Voor welk merk val jij?

BEKIJK OOK: De andere kinderkleding collecties die de afgelopen weken zijn uitgeleverd

Heb jij de laatste aflevering van ”In de kast” al gezien? Je bekijkt ‘m hier!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie