3X HIPPE FRANSE KINDERMODE MERKEN


Viva la France! Iedereen houdt wel van Frankrijk. Of dat nou komt door de baquettes, de wijn, de croissants, Disneyland Parijs, de Franse keuken, het weer of het strand. Iedereen wordt er wel gelukkig van. Frankrijk is natuurlijk een heel populair vakantie land, maar naast al deze lekkere en leuke dingen heeft Frankrijk (vooral Parijs) ook een goed gevoel voor mode. Ook zijn er veel leuke kindermode merken die uit Frankrijk komen. Laat het ons weten als jij ook nog leuke Franse kinderkleding merken kent

#1. Emile et Ida

Dit merk komt rechtstreeks uit de mode stad Parijs. Emile et Ida heeft zachte materialen en comfortabele kleding. Kenmerkend met retro printjes en een vintage twist. Zij hebben toffe collecties voor meisjes en jongens. Heb je de gave -unisex- sweater van Beau uit de nieuwe wintercollectie al gespot? Klik hier

 

#2. Billyblush & Billybandit

Bij deze twee Franse kinderkleding merken vind je hele vrolijke, hippe, trendy en klassieke kleding. Billiebandit is voor jongens en Billieblush voor meisjes. De vrolijke printjes zijn opvallend en veel van de kledingstukken hebben gave details.

#3. Bonpoint 

Het kindermode merk Bonpoint komt uit de fashion stad Parijs. De collecties van Bonpoint bestaan uit zachte kleuren, fijne materialen, kleine (kleur)accenten en subtiele prints. Erg leuk voor jongens en meisjes. De collecties hebben veel musthave items dus het is zeker een kijkje waard

Welke kindermode merk spreekt jou het meest aan?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie