1 TREND ITEM | 3 HIPPE OUTFITS

Deze zomer gaan we voor gek, gekker, gekst! De outfit van je kind mag lekker opvallen en wees vooral niet bang om aan het mixen en matchen te slaan met vrolijke kleuren en prints. Het dragen van print op print is nog steeds helemaal hot en hoe we vroeger de combinatie van roze en rood vermeden, gaan die kleuren dit seizoen hand in hand. De outfit toppen we af met wat gave accessoires en jouw meisje is ready to go! Deze keer hebben we de hippe legging van Tiny Cottons op drie verschillende manieren gestyled. Welke look mag zó in de kast van jouw dochter belanden?

Look 1:

 1. Bomberjack Zara
 2. Shirt Popupshop
 3. Sokken Tiny Cottons
 4. Legging Tiny Cottons
 5. Schoenen Puma

Look 2:

 1. T-shirt Mini Rodini
 2. Hoedje Zara
 3. Tas Tiny Cottons
 4. Legging Tiny Cottons
 5. Sandalen Maison Mangostan

Look 3:

 1. Bomberjack Stella McCartney Kids
 2. T-shirt The Animal Observatory
 3. Legging Tiny Cottons
 4. Zonnebril Mini Rodini
 5. Sandalen Mango

Welke outfit vind jij het leukst?

Tags: , ,

Plaats een reactie