5X NIEUW IN DE KINDERKLEDINGKAST VAN DOUTZEN

En hier ook nog even een korte update uit de kinderkledingkast van Doutzen. Zij heeft namelijk ook een paar leuke nieuwe items in de kast die ik graag even met je wil delen! Het zal je vast niet verbazen dat twee van de merken overeen komen met de nieuwe dingetjes van Oliver, nl het nieuwe kinderkledingmerk uit Hong Kong Oaks of Acorn en hét kindermodemerk van IJsland: Iglo & Indi. Op deze kindermodemerken ben ik woensdag al uitgebreid ingegaan. Mocht je dat even terug willen lezen, klik dan op deze link en ga naar de update uit de kast van Oliver.

Ennnn, je kunt vandaag niet om de kleur rood heen, dé lievelingskleur van Doutzen. Als het aan haar had gelegen had ook de brocante zachtroze kast een knalrode lik verf gekregen. Je kunt je misschien wel voorstellen dat Mama daar een stokje voor heeft gestoken. Ik vind veel goed, maar er zijn grenzen… 😉

Ik neem je even in een vogelvlucht mee langs haar nieuwe dingen!

1. BillieBlush jurk
Hij is geweldig! Maar ik moet je maar gelijk eerlijk bekennen, deze zal ze helaas niet veel gaan dragen. Hij voelt heerlijk zacht en we vinden ‘m allebei hartstikke gaaf, maar deze teddy stof is Doutzen simpelweg gewoon te warm. Het is dus nog even afwachten of het écht winter gaat worden…

2. Sweater Iglo + Indi
Zoals je in KindermodeVLOG #1 al kon zien is deze trui een grote favoriet van mij. Ik heb deze voor Oliver ook besteld, dus broer en zus kunnen twinnen als ze willen! En zoals je in de KindermodeVlog van deze week al kon zien, vinden die twee het helemaal te gek om een ‘tweeNing’  te zijn 😉

3. Jasje Oaks of Acorn
Dit jasje is een tikkeltje apart, maar helemaal te gek vind ik. Ik was onwijs benieuwd of Doutzen ‘m wel leuk zou vinden… maar zij vindt ‘m superleuk. En dat maakt ‘m dan nóg leuker vind ik. Wat vind jij ervan?

4. Shirt Mini Rodini
Over dit shirt is eigenlijk alles al gezegd. Wil je de prachtige foto’s nog even terug zien? Bekijk hier de uitgebreide blogpost met Doutzen in Mini Rodini 

5. Jeans dress Iglo + Indi
Een jeansjurk is echt ALTIJD goed. Legging eronder en klaar is Kees. Mijn tip is wel om er een legging met een printje onder te combineren, anders kan het geheel wat saai worden…Zie je het al voor je?

Welke van deze 5 vind jij het leukst?

NOTE! Vanavond gaan we binnenkijken in de (geweldige) kasten van volger Sanne, ik geef een seintje als de nieuwe Aflevering online staat op Youtube. Kom je dan even kijken?

– X♡ – Free

_mg_4473 _mg_4477 _mg_4531 _mg_4550 _mg_4503_mg_4493 _mg_4519 _mg_4517 _mg_4553 _mg_4560
Klik hier om je GRATIS te abonneren op mijn YouTube-Kanaal! 

Tags: , ,

Plaats een reactie