MINI RODINI SHIRT VAN DOUTZEN

Zoals je vorige week al in KindermodeVlog kon zien is Doutzen d’r lievelingskleur rood. Ze is hier ook heel stellig in en daarom houd ik daar dan ook regelmatig rekening mee. Tijdens het shoppen houd ik mijn oogjes wagenwijd open voor rode pareltjes omdat ik weet dat ik haar daar ontzettend blij mee kan maken! En sinds ze verliefd is op de kleur van de liefde, hebben we dan ook al heel wat knalrode items aan haar garderobe toegevoegd. We zijn beiden ook nog eens heel dol op panterprintjes. Voel je ‘m al aankomen?

En dan ben ik ook nog eens een al eeuwen oude fan van het kinderkledingmerk Mini Rodini….

Het allereerste kinderkledingstuk dat ik kocht tijdens mijn zwangerschap – toen net 3 maanden zwanger, inmiddels al bijna 8 jaar geleden – was van Mini Rodini. Ik viel toen als een blok voor de print, want kinderkledingmerken waren me toen sowieso nog totaal onbekend. ( Wie trouwens zin heeft om de ‘ TOEN ‘  foto van baby Doutzen te zien, klik dan echt even hier ) Nu, na 7 jaar, kan ik vol overtuiging zeggen dat de kinderkleding van Mini Rodini altijd een duurzame aankoop is. De kleding is zeer goed van kwaliteit en de prints en items vervelen nooit. Oliver loopt nu ook in eeuwen oude Mini Rodini’s van zijn zus, die nog steeds hartstikke goed zijn en ze staan hem enig! Is dit voor de Mini Rodini lovers een beetje herkenbaar?

Iedereen die nog nooit een Mini Rodini heeft geprobeerd…. doe het eens! Je zult er geen spijt van krijgen! 🙂

Ik dwaal weer veel te veel af, ik weet ‘t, maar ik ben dan ook gewoon héél enthousiast. Nu naar de outfit van Doutzen. Dat we dit shirt hebben geshopt, dat hoef ik jou toch eigenlijk niet uit te leggen? Dit zijn 3 liefdes in 1. De kleur, de print én het merk. En ik weet zeker dat we er hier in huis heel lang plezier van zullen hebben.Doutzen is nu iig helemaal in haar noppies en over een tijdje Oliver hopelijk ook. Mama is sowieso blij 🙂 Wat vind jij van dit shirt?

Doutzen draagt het shirt met een broek van Zara, schoenen van Ocra en om haar pols draagt ze een bandana van Les Coyotes de Paris. Get inspired!

Je kunt Mini Rodini shoppen bij Toddlers and Tees

_mg_5523 _mg_5641-1 _mg_5566 _mg_5608 _mg_5572 _mg_5580_mg_5614-1

 

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vind jij van Doutzen’s outfit? Leuk als je een reactie achterlaat op Facebook! 🙂

Foto’s door Maru Alvarez 

Plaats een reactie