DOUTZEN IN SAWADI KINDERKLEDING

Ik had jullie laatst al verteld over Sawadi kinderkleding en over Doutzen’s nieuwe roze bloemen jurk. In werkelijkheid een top, weet je nog? Omdat de stof doorschijnend is draagt ze deze binnenshuis met een maillot en buitenshuis op een leuke legging, anders heb ik toch het gevoel dat ze teveel in haar blote billetjes loopt. Als ik erover nadenk is het eigenlijk best raar dat een legging en een maillot even bedekkend zijn, maar toch zo’n verschil in het bloot gevoel geven. Is dat herkenbaar?
Anyway, de stof is super schattig door het fijne bloemetje en leuk afgewerkt met een roomkleurige bloem. En als ik deze dan combineer met een legging, dan het liefst met een lekker stoer printje. Haar army print of panter legging. Ik houd namelijk enorm van tegenstellingen! Lief vanboven -en in dit geval superlief-  vraagt in mijn ogen om stoer van onder. Wat kan ik er verder nog over zeggen? Ohja! Dat Doutzen er heerlijk in kan dansen 😉 Get inspired!

Sawadi jurkje
Sawadi website

Tags: