KINDERMODEVLOG #1


In deze nieuwe KindermodeVlog geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Kindermodeblog. Elke week is anders maar deze week zie je o.a dit: Ik ga op kantoor pakketten unboxen. Ik pak een aantal pakketjes uit. O.a. van Miinto ( een webshop boordevol leuke fashion voor dames, heren én kinderkleding) een pakket van Iglo & Indi en van Oaks of Akorn. Ik heb een fotoshoot met Kindermodeblog waarbij een aantal kinderen in nieuwe kinderkleding op de foto gaan. Daarnaast neem ik je in deze Kindermode vlog mee naar een paar afspraken.Ik ga naar AmericaToday, naar Lemonade in Amsterdam (een hele hippe kinderwinkel in Amsterdam) en ik ga langs bij Mon Petit Loup, dat is een kinderjassen merk. Ook zie je in deze VLOG een voorstukje van de eerste aflevering van “In de kast van” die later deze week online zal komen!! Ik ben zo benieuwd wat jullie daarvan gaan vinden!! Kijk je gezellig mee?

Plaats een reactie