4X NIEUW IN DE KINDERKLEDING KAST VAN OLIVER

Hier een¬†korte update vanuit de kinderkledingkast van Oliver ūüôā Ik wil graag 4 nieuwe items / merken met je delen. Zit je er klaar voor? Laat me ook zeker even weten welk kleding stuk jij het allerleukste vindt en wat jouw ervaringen zijn met deze merken¬†of wat je indruk is als het ook voor jou een nieuw merk is! Ik ben benieuwd…

1.¬†Tinycottons¬†is een kinderkledingmerk dat je vast heel bekend in de oren klinkt. Zeker als je Kindermodeblog al een tijdje kent¬†of onze Back to School Tour hebt gevolgd dan kan de collectie van dit Spaanse kindermodemerk je haast niet ontgaan zijn. Tinycottons is¬†net even anders dan anders en ieder seizoen weer verrassend. Simpele, moderne ontwerpen met een knipoog en er staan vaak grappige teksten op. Kwaliteit en fun staan voorop bij Tinycottons en dat is ook zeker terug te zien √©n te voelen. Voor Oliver ben ik gegaan voor dit superleuke blousje. Wil je nou weten hoe hij dit draagt? Bekijk hier de foto’s en¬†de blogpost die ik hierover heb geschreven. Wat vind jij van deze blouse?

2.¬†Oaks of Acorn¬†”Mother of child”. Dit wat aparte kindermodemerk uit Hong Kong spotte ik vorige seizoen op de kindermode beurs Playtime Paris in Parijs. De collectie bestaat uit hippe, moderne en fashionable items. Prachtige stoffen en rijke patronen en prints maken de collectie van dit kindermode merk echt uniek. Oaks of Acorn wil kinderen plezier laten hebben, de wereld laten ontdekken en hierbij geen grenzen laten kennen. En sinds Oaks of Acorn op mijn pad is gekomen stond voor mij als een paal boven water,¬†dit kindermodemerk wil ik zelf een keer uitproberen. Niet zozeer omdat ik de kwaliteit wil testen, maar omdat ik de kleding graag wil mixen en matchen √©n omdat ik wil weten hoe het draagt. Als kinderstyliste krijg je natuurlijk regelmatig wat toegestuurd en toen er een pakketje van Oaks of Acorn binnenkwam maakte mijn hart een sprongetje. Voor Oliver zat er een rood geruit blousje in. Voor Doutzen een geweldig rokje en jasje. Klik hier als je de foto van Doutzen wilt zien met het nieuwe jasje aan¬†Ik vind vooral de details van het blousje erg leuk. Check dat borstzakje! Leuk toch!!

3. iglo+indi
Als je mij inmiddels een beetje kent, weet je dat ik de kinderkleding van het IJslandse merk iglo+indi he-le-maal de bom vind. Afgelopen maandag deelde ik al de nieuwe winterjas van Ol met je. Mocht je die blog gemist hebben, klik dan even hier. Het zal je vast niets verbazen dat er dan ook best veel van dit merk in de kasten van mijn kids hangt.¬†Ook fijn om te weten is dat de gehele collectie is gemaakt van organische materialen en de kleding voelt ook super fijn en zacht aan. Zelfs na veelvuldig wassen ūüėČ Wat is jouw ervaring met Iglo?

4. Ateljee
Ateljee is een nieuw kindermode merk wat ik je graag wil tippen! Begin dit jaar lanceerde Ateljee haar eerste kinderkleding collectie Рsuper gaaf Рen ook de nieuwe zomercollectie die er bijna aan gaat komen, is te gek! Het idee achter Ateljee is simpel. Vrolijke en unieke kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Een combinatie van Californian spirit met Scandinavische invloeden en designs. Wat is jouw eerste indruk?

Ik ben benieuwd welke van deze 4 items jij het leukste vind? Leuk als je me dit laat weten in een reactie op Facebook.

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free
_mg_4577

_mg_4568

mg_5119b

_mg_4581

_mg_4587

_mg_4619

_mg_4617 _mg_4638 _mg_4634 _mg_4666 _mg_4674
ZIE OOK:Binnenkijken in de kast van Doutzen

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie