PERSOONLIJKE BLOG| DOUTZEN EN OLIVER

Het is K-O-U-D.
Ge-luk-kig.
Kunnen ein-de-lijk die verdomde leuke truien uit de kast.
Bij jou ook?

Doutzen heeft het al snel te warm, dus ze liet haar superleuke nieuwe truien en ander geweldig winterspul mijlenver links liggen. Ik kon het natuurlijk niet laten om af en toe wat suggesties naar haar toe te slingeren. ‘Vind je deze niet leuk? Of die? Wanneer trek je nou eens je nieuwe trui aan? Je hebt je nieuwe trui nog nooit aangehad.’  Bla die bla. Madame trok zich er niks van aan! Want zoals je weet trekt ze iedere ochtend haar eigen outfitjes uit de kast. En ze blijft me -positief- verbazen. De ene leuke combi na de andere komt hier voorbij. Ze kleedt by the way tegenwoordig óók nog eens haar broertje aan. Mijn job zit erop.

Vandaag deel ik twee van hun truien met je. Oliver draagt een mooie kabel trui van Repose AMS, dat is een nieuw kindermode merk waar ik best wel hoteldebotel van ben. Doutzen draagt haar BangBang Copenhagen trui – nog zo’n merk dat ik echt fantastisch vind – met de gezelligste slang die ik ooit gezien heb. Leuk detail is dat je de slang pailletten kunt aaien en dat ie dan van kleur veranderd. Ik zei het je toch, best een gezellig slangetje 😉 En ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat die kleine schat van mij deze trui ook helemaal de bom vind. Ik heb ‘m geshopt bij Lemonade in Amsterdam – voor mijn gevoel eeuwen geleden alweer – dus ik ben blij dat Doutzen het ook iets kouder heeft en de trui eindelijk uit de kast heeft getoverd. Ik ben benieuwd met welke leuke outfits ze de komende tijd op de proppen komt! Jij ook?

Deze week ga ik jullie een kijkje geven in de kast van Oliver en Doutzen. Kom je snel weer langs hier?

– X♡ – Free

Ik probeer mijn persoonlijke Instagram wat beter bij te houden, kom je me volgen?
https://www.instagram.com/frederiekewieberdink/

PS 2: Binnenkort gaat de nieuwe website van Kindermodeblog online met nieuwe items en rubrieken! Ik vind het ontzettend leuk en fijn om hiervoor ook van jou feedback en input te ontvangen, dus leuk als je me een mailtje stuurt. Alle suggesties en ideeen zijn welkom.

_63a5728 _63a5673 _63a5570 _63a5573 _63a5578 _63a5594 _63a5610 _63a5706Frederieke: Blouse Oeuvre, Jeans Zara, Schoenen Sacha
Doutzen: Trui BangBang CPH, legging name it, schoenen Rainbow & Snow
Oliver: Trui Repose Ams, Legging Repose Ams, Schoenen Dr.Martens

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie