DIT ZIJN DE NIEUWE WINTERSCHOENEN VAN HANNE


Heb jij al nieuwe winterschoenen voor je kind(eren) geshopt? Naast een goede winterjas is het aanschaffen van een goed paar kinderschoenen voor het najaar ook een echte must. Ik heb op Kindermodeblog al wel vaker verteld over mijn zwak voor schoenen en ieder seizoen kijk ik dan ook weer met smart uit naar de nieuwe kinderschoenen collecties. Er zijn zoveel verschillende kinderschoenen merken en zoveel verschillende stijlen dat kiezen bijna onmogelijk is…

De nieuwe winterschoenen van Hanne wil ik graag met je delen! Stoer, praktisch, super gemakkelijk te combineren en echte eye-catchers, ja dit paar kinderschoenen van Dr. Martens is toch wel één van mijn favorieten dit seizoen. Hanne haar veterboots zijn van zwart lakleer wat ze opvallend – maar niet te – en perfect voor meiden maakt. Hanne draagt haar Dr. Martens hier in combinatie met een oversized sweatjurk en een hippe bomber van de Zara, maar ook onder een stoere jeans combineer je de boots heel gemakkelijk. Fijn detail is de ritssluiting aan de zijkant van de schoen wat het aan- en uittrekken heel eenvoudig maakt. Jij blij, kind blij 😉 Laat de winter maar komen, Hanne is er klaar voor!

Vind jij de lakleer variant net iets te heftig of mag het van jou juist nog opvallender? Bij Nelson vind je een super gevarieerd aanbod aan kinderschoenen voor jongens én meisjes, een echte aanrader! Neem snel een kijkje in de shop!

Je kunt de schoenen hier shoppen bij Nelson

_mg_3764r _mg_3739r _mg_3709r _mg_3791r _mg_3722r _mg_3708r _mg_3742r _mg_3759r _mg_3713r _mg_3833r

Klik hier om de Dr.Martens direct te shoppen bij Nelson

Wat vind jij van de nieuwe boots van Hanne?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie