MUSTHAVE KINDERSCHOENEN DR. MARTENS

Glitters? Shiny stofjes en glimmende shoes? Ik ben nog steeds zó blij dat glitters er tegenwoordig ‘gewoon’ bij horen. Glitter en glamour in je garderobe en schoenenkast is namelijk écht niet meer alleen voor een feestje, maar JUIST voor elke dag. Deze fashiontrend maakt eigenlijk van élke dag een feestje én geeft elke outfit iets extra’s. Eens of niet?

Dr. Martens pakt dit modeseizoen goed uit met supertoffe glitter boots. Eén van mijn favoriete paartjes wil ik dolgraag even met je delen. En heeft jouw dochter ook altijd de neiging om alles te pakken wat maar iets van een glittertje bevat? Met de inspiratie voor deze supertoffe schoenen maak ik hopelijk jullie beiden heel erg blij 🙂

Ik laat je uiteraard ook zien hoe je deze schoenen kunt combineren. Megan draagt deze stoere booties van Dr. Martens in combinatie met kinderkleding van Zara: een bloemenlegging, een super stoer shirt én een superzachte teddy jas. De legging is van fluweel, nog zo’n trend waar je dit fashion seizoen echt niet omheen kunt. Fluweel zie je momenteel overal terug! Niet alleen in de kledingkast, maar ook in het interieur. Dit is je vast al wel opgevallen of niet?
Megan draagt haar legging met leuke glitter sokken zodat het net even wat meer body krijgt. Maar wat de outfit helemaal ‘rockt’ zijn natuurlijk de geweldige roze glitter schoenen eronder. Ik ben onwijs benieuwd wat jij van deze outfit vindt én van de schoenen. Laat je het weten, als je net zo enthousiast bent als ik?

Je kunt de schoenen shoppen via deze link

Klik hier om deze schoenen bij Nelson te shoppen

 

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Megan? 

 

Foto’s door Maru alvarez

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie