DR. MARTENS | DE NIEUWE SCHOENEN VAN SCOTTIE


Door Rosan:

Wij hebben een paar pittige weken achter de rug. Mckenzie en Scottie moesten allebei de overstap maken van gastouder naar kinderdagverblijf. En dat ging niet zonder slag of stoot. Scottie was na de eerste wen-ochtenden al direct ziek geworden, waardoor ze haar eerste echte opvangdagen bij opa en oma moest blijven. Voor Mckenzie was de nieuwigheid er na paar dagen vanaf en vond ze het wegbrengen ineens een stuk minder leuk. En uiteraard een week later nadat Scottie begon op te knappen werd ze ziek.

Maar we zijn er nog en hebben een eerste soort van normaal weekend achter de rug. Dus werd het ook wel weer tijd voor een nieuwe blog. Ik heb een paar weken terug Dr. Martens met klittenband gekocht voor Scottie. Ik vind ze zo ontzettend stoer voor zowel meiden als jongens. Het is natuurlijk een vrij grove en zware schoen, dus toen Scottie ze voor het eerst aan had leek ze net Klein Duimpje met de zevenmijlslaarzen. Inmiddels heeft ze ook met deze schoen haar normale tempo (snel!) weer gevonden, dus mama …. rennen maar!Ik kan niet wachten tot het winter is en ik ze met een dikke maillot en rokje kan combineren.

Je kunt via deze link shoppen bij Dr. Martens

Wat vind jij van de nieuwe stappers van Scottie?
Tags: , ,

Plaats een reactie