PERSONAL BLOG: SAMENWERKING NELSON

Hou jij ook zo van schoenen? Ik heb een leuk nieuwtje! En wie mij al langer volgt, weet dat ik een zwak heb voor schoenen!! Met trots mag ik nu vertellen dat ik een samenwerking ben aangegaan met Nelson!! 🙂
Nelson is een hele leuke schoenenwinkel, met zowel een heleboel stenen winkels als een fijne webshop! Je kunt hier shoppen voor het hele gezin. Voor hun nieuwe inspiratie magazine hebben ze mij geïnterviewd en dit magazine ligt vanaf vandaag in alle Nelson winkels! Je kunt het magazine ook alvast online bekijken ( klik hier voor het magazine ) EN ik heb een uitgebreide blog geschreven voor de website van Nelson. Die blog lees je hier. De komende tijd heb ik dus heel veel schoenen inspiratie voor jullie in petto! Blijf me dus op de voet volgen, dan blijf ik jullie op de voet inspireren…. 😉  Voor mezelf en voor Oliver ben ik bij Nelson al goed geslaagd. Wat vind jij van onze nieuwe shoesss? En heb je zelf al iets leuks gezien bij Nelson? Ik ben benieuwd 🙂

– X♡ – Free

Klik hier om bij Nelson te shoppen

_63a4650

_63a4764

_63a4449

_63a4627

_63a4463

_63a4425

_63a4673

_63a4574

_63a4802Frederieke: Kleding Zara, Schoenen Nelson
Oliver: Shirt Iglo + Indi, jeans Zara, Schoenen Dr Martens

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie