NIEUWE KINDERSCHOENEN COLLECTIE BIJ NELSON


Hebben jullie het nieuwe paar (of méér) kinderschoenen voor deze winter al voor de kids geshopt? Wanneer de zomer tot zijn einde komt, de scholen weer zijn begonnen en het langzaam aan toch echt een beetje herfst begint te worden is het ook hét moment om nieuwe schoenen voor de kinderen te shoppen. Ga je voor een toffe sneaker, een laarsje, een stoere biker boot of fijne instappers?

De keuze op het gebied van nieuwe kinderschoenen is deze winter groot, want er zijn velen soorten, kleuren, printjes en materialen. Bij het shoppen van nieuwe kinderschoenen voor de winter is het natuurlijk belangrijk dat je een schoen shopt die er mooi uit ziet, maar ook die de voeten van je zoon of dochter goed warm houden. Zo heb je ook hele toffe kinderschoenen met fijn borg materiaal aan de binnenkant. Tip! Bij Nelson zijn de nieuwe kinderschoenen collecties ook weer volop uitgeleverd. Een paar van onze favorieten kinderschoenen merken die je bij Nelson shopt wil ik graag even met je delen. Zo heb je natuurlijk de Timberland schoenen, stoer voor jongens én meisjes. De populaire Dr. Martens zien we ook deze winter terug en is ook echt zo’n (kinder)schoen waarmee je bladeren, plassen en -wie weet – straks ook sneeuw, mee kunt trotseren. De collectie kinderschoenen van Orange Babies ziet er ook heel goed uit en is ook zeker een aanrader om even te bekijken. En natuurlijk kunnen we de gave sneakers en gympen van Puma en Vans niet vergeten.

Heb jij de video waarin ik je alles vertel over de laatste kinderschoenen trends voor deze winter al gezien? Klik hier als je deze hebt gemist. Naast deze trends deel ik in deze video ook een aantal combinatie tips om je helemaal te inspireren voor deze herfst/winter. Heb jij de nieuwe winterschoenen voor je kind(eren) al geshopt? Ik ben benieuwd voor welk model jij dit seizoen gaat. Leuk als je het hieronder in een reactie of op Facebook laat weten!

Klik hier om de nieuwe kinderschoenen collectie bij Nelson te bekijken

1.Jochie

2. Dr.Martens

3. Vans

4. Vingino

5. Timberland

6. Vingino

Klik hier om direct naar de webshop van Nelson schoenen te gaan

Bekijk hier ook de video die Frederieke in samenwerking met Nelson maakte, waarin ze je vertelt over de 3 kinderschoenen trends van deze herfst/winter.

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie