ELIAS & GRACE | OUTFIT EVA


Ooooh wat een heerlijk weer is het he!! Perfect weer om de deur uit te gaan met blote benen en armen 😉 Ook Eva heeft haar zomerse outfit uit de kast getrokken en ziet er super hip uit! Eva draagt haar tuinbroek van American Outfitters, een echte musthave dit seizoen! Niet alleen binnen de kindermode maar ook de volwassen mode is de tuinbroek hot hot hot! Eva draagt haar tuinbroek – die soepel valt doordat het materiaal wat dunner is – met een tof T-shirt van Finger in the Nose met een tekst print! Door Ă©Ă©n kant van de tuinbroek los te laten hangen zie je de tekst goed en maak je de look iets speelser! En een echte zomeroutfit style je natuurlijk af met coole sandalen! Dit shiny paar van Rainbow & Snow is echt te gek toch?! En zoals je misschien laatst al in de personal column van Free hebt gelezen gooien wij de ‘zogenaamde’ kindermode regels graag over boord! Want zeg eerlijk, deze hippe sokken in de sandalen zien er zo toch heel cool en fashionable uit?! Eva is helemaal happy in haar outfit & ready for some fun! Enjoy!

Je kunt de tuinbroek shoppen via deze link bij Elias & Grace
_MG_5418-49

_MG_5411-43

_MG_5280-3

_MG_5328-16-2

_MG_5360-29

_MG_5305-8

_MG_5322-14-3

_MG_5410-42

Klik hier om te shoppen bij Elias & Grace

Wat vind jij van de outfit van Eva?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie