ELIAS AND GRACE | OUTFIT HANNE

Jeetje, waar is het lekkere weer gebleven?! Met het weer in Nederland weet je het nooit! Waar de kids eerst lekker naar buiten konden in een T-shirtje moeten we ons deze week toch echt weer een beetje warmer aankleden. Fijn is het dan ook als je wat items in de kast hebt liggen die je gemakkelijk ergens overheen kunt aantrekken en goed kunt combineren! De fijn gebreide trui van Hanne is zo’n ideaal item en daarbij ook nog eens super leuk! De trui die Hanne draagt is van FUB, een Deens kinderkleding merk. Tijdloze items, materialen van goede kwaliteit en heerlijk zacht! Het grafische patroon dat in de trui is mee gebreid zorgt voor een hippe look en de trui kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden! Unisex it is! Hanne draagt haar trui op een stoere destroy look jeans van Name it! Helemaal trendy! De destroy stukken op de jeans zijn goed doorgestikt waardoor deze niet verder uitscheuren en de broek dus wel ”heel” is. Helemaal fijn! Hanne is klaar voor een mooie dag, met of zonder zon 😉 Enjoy!

Je kunt de trui shoppen via deze link bij Elias and Grace

_MG_6211-17-3

_MG_6192-2-004
_MG_6261-52-3

_MG_6233-28-3

_MG_6237-32-3

_MG_6193-3-3

 

_MG_6225-25-3

_MG_6250-43-3

Klik hier om te shoppen bij Elias and Grace

Wat vind jij van deze unisex trui?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie