ELIAS AND GRACE | OUTFIT SOFIE


Soms heeft een outfit helemaal niet veel nodig om super hip en fashionable te zijn! Sofie draagt een T-shirt van Someday Soon, een super cool Deens kinderkleding merk met tijdloze maar altijd trendy items in de collectie! Voor de jongens moet je dit merk ook echt even checken! Super stoer en met een urban randje! Sofie draagt haar unisex T-shirt met de tekst ‘The good life’ op een destroyed jeans van de Zara. Leuk is het kanten detail achter de ‘scheuren’ die de jeans toch weer een girly twist geven! De dierenprint schoenen maken de outfit helemaal af! Een perfecte outfit om met vriendinnen te spelen en in naar school te gaan! Sofie is happy to go!

Via deze link kun je het T-shirt shoppen bij Elias & Grace

_MG_5774-47

_MG_5638-5

_MG_5781-51

_MG_5729-17

Klik hier om te shoppen bij Elias & Grace

Wat vind jij van deze look van Sofie?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie