ELIAS AND GRACE | OUTFIT DAILA


Wat is het toch leuk om binnen één outfit te mixen en matchen met verschillende stijlen! Items bij elkaar combineren die je op het eerste oog niet bij elkaar zou pakken, maar toch voor een verrassend resultaat zorgen. Daila haar outfit is zo’n fijne mix van stijlen. Girly en toch ook super stoer! Daila draagt een T-shirt van Someday Soon uit de Engelse webshop Elias and Grace. De toffe tekst print zorgt voor een stoer twist en Daila draagt haar T-shirt op een girly broekje van Miss Ruby Tuesday. Een super fijn broekje voor de zomer door de dunne stof waardoor deze erg soepel valt. De subtiele print maakt van deze broek een echte eyecatcher! En wanneer het buiten iets frisser is combineer je de outfit gemakkelijk met een stoere sweater! Daila is klaar voor een mooie dag! Enjoy!

Klik hier om het T-shirt te shoppen bij Elias and Grace

5A1A0177

5A1A0362

5A1A0281

5A1A0346

5A1A0356

5A1A0273

Klik hier om te shoppen bij Elias & Grace

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Ook benieuwd hoe Nanna dit toffe T-shirt combineert? Klik dan hier!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie