DE WELBEKENDE EASTPAK SCHOOLTASSEN, WHAT’S HIP?


De welbekende Eastpak schooltassen, what’s hip?

Eastpak is al langer een absolute autoriteit in zijn vakgebied. Het populaire merk begon ooit als hofleverancier van het Pentagon en het Amerikaanse leger, maar groeide met de jaren uit tot een echt popicoon. Toch liet deze maker zijn militaire degelijkheid en gevoel voor duurzame functionaliteit nooit achter zich. Vandaag de dag zijn de Eastpaks dan ook populairder dan ooit. Hieronder vind je onze drie favorieten. Het zijn meteen ook enkele van de hipste rugzakken op de markt.

Eastpak Back to Work
De Back to Work rugzak is een perfect voorbeeld van wat Eastpak kan. Deze rugzak is ruim, sterk en uiterst functioneel. Tegelijk kun je met het kleuren- en patroonpallet alle kanten uit: van fel en kleurig tot simpel, zakelijk en effen. De Back to Work heeft voorts twee hoofdcompartimenten, die groot genoeg zijn voor grotere documenten of schoolboeken. Hij kan in het totaal zo’n 27 liter bagage verwerken. En uiteraard geniet je ook hier van de unieke Eastpak waarborg van 30 jaar: van een goede prijs/kwaliteitsverhouding gesproken.

Eastpak Padded Pak’er
Een absolute klassieker is de Eastpak Padded Pak’er. Op korte tijd is deze rugzak uitgegroeid tot een van de populairste Eastpaks ooit. De ‘Padded’ in de naam verwijst dan uiteraard naar de verzachtte, gewatteerde rug, die het dragen eens zo comfortabel maakt. Samen met de eveneens gewatteerde schouderriemen neemt deze rugzak zo erg veel gewicht van je over. De grote hoofdcompartimenten zijn verder goed voor een volume van 24 liter. In het handige voorvak met rits kun je ondertussen snel al je kleine spulletjes kwijt.

Eastpak Provider
Tot slot brengen we ook graag nog even de Eastpak Provider in het voetlicht. Naast een gewatteerde rug en schouderbladen kun je bij deze rugzakken en schooltassen ook rekenen op een verzachtte onderkant en een grote capaciteit van 33 liter. De laptop-sleeve kan daarbij de meeste 15″ computers aan. Bovendien krijg je hier een uitstekende binnenorganisatie, een extra rubberen (ergonomisch) handvat en compressiestrips aan de zijkanten.

Zelf op zoek naar een Back to Work, een Provider of een Eastpak Padded Pak? Surf snel naar Bagageonline.

 7329

 

Plaats een reactie