DIT IS ALLEEN VOOR STOERE MEIDEN


Door: Rosan

De 20 weken echo achter de rug… We krijgen een meisje! Dit was meer dan 1,5 jaar geleden en vanaf dat moment was ik niet te stoppen. Overal waar ik jurkjes zag moest ik me inhouden ze niet te kopen voor onze kleine prinses (niet altijd gelukt).

Mckenzie is nu bijna 14 maanden en hoewel jurkjes haar echt heel leuk staan, moet ik stiekem bekennen dat ze misschien wel een prinses is, maar dan wel een stoere! Stoere broekjes en sporty truien passen toch wel heel goed bij die ondeugende blik in haar ogen.

Nu vind ik denim bij kids echt heel stoer… dus toen ik deze tuinbroek zag van Minimize kon ik niet wachten om het bij haar aan te trekken! Je kunt het iets meer meisjes-achtig maken door te combineren met pasteltinten of bijvoorbeeld knalroze. Wij gaan vandaag voor een toffe unisex look met dit crèmekleurige streepjes-shirt erbij (leuk extra detail is een denim zakje op de borst).

Hoe zit het met jullie prinsesjes? Stoer of zoet? 🙂

Je kunt Minimize shoppen via deze link

IMG_2105

IMG_2112

IMG_2106

minimize tuinbroek

minimize tuinbroek
Klik hier om Minimize te shoppen

Wat vinden jullie van de outfit van Mckenzie?

Tags: ,