1 SHIRT, 2 VERSCHILLENDE STIJLEN


Door: Bonnie

Soms kan een item niets bijzonders zijn als je het ziet hangen en wordt het juist door het dragen, het combineren, een top item. En soms is het tegenovergestelde het geval.. Een tijdje geleden kwam ik een shirtje van Retour tegen. Een kleurrijk gevalletje met een all-over jungle print aan de voorzijde, korte vleermuismouwtjes en striksluiting aan de onderkant. Pepper was meteen fan. Ik ook van de print, van het modelletje, van het stofje.. maar op een of andere manier kreeg ik het niet leuk gecombineerd. Wat saai met een doorsnee skinny, geen goed model voor op een legging en de kleuren matchten helaas niet helemaal met de kleuren die in Pepper’s kast te vinden zijn. De oplossing.. op zoek naar items en kleuren die er wel bij passen. Een geluk bij een ongeluk.. Ik mag weer gaan shoppen 😉

Uiteindelijk heb ik twee setjes gemaakt en daarmee laat ik meteen zien hoe een item zowel stoer als lief gedragen kan worden. Stoer door een sportief shortje en gympies en lief door een strokenrokje in zacht roze en Pepper’s hippe Anniels. 

Welke look is jouw favoriet?

 

Klik hier voor meer details van dit shirtje
RETOUR#1

RETOUR#2

RETOUR#3

RETOUR#4

RETOUR#8

RETOUR#9
Klik hier om het shirtje te shoppen

Ga jij voor de stoere of lieve outfit?

Tags: , , ,

3 Reacties

 • door Julia
  Posted 4 juni 2014 09:08 0Likes

  Ik ga voor de lieve look. Die schoentjes erbij…..cute! Waar zijn ze van?

  • door Free
   Posted 4 juni 2014 23:04 0Likes

   Leuk zijn ze he! Anniel shoes…. 🙂

 • door Leyla
  Posted 4 juni 2014 18:58 0Likes

  Vind de tas superleuk! Waar heb je die vandaan? ^^ Dank!

Plaats een reactie