#Kindermodebloggercontest


Begin vorige week¬†is de feestweek van Kindermodeblog live gegaan. Wat zeg ik? Feestweek? Zeg maar gerust feestmaand ūüôā¬†Sorry, maar zoveel leuke feestblogs van geweldige webshops konden we niet in √©√©n week online laten gaan,¬†dus we feesten nog eventjes door! Houd Kindermodeblog¬†goed in de gaten!!

De grote wedstrijd, de #kindermodebloggercontest gaat ook nog eventjes door. Inmiddels hebben¬†we al veel¬†leuke blogposten mogen ontvangen.¬†Geweldig om¬†de verhalen en ervaringen van andere moeders te lezen!¬†We kunnen niet wachten om de 6 leukste inzendingen met jullie te delen. We zijn vooral heel blij dat wij zelf de winnaar niet hoeven te kiezen…. Dat laten wij aan jullie over! Het publiek gaat stemmen.

Heb je nog niet meegedaan? Meedoen kan tot 14 mei. Pak je kans! Klim in je pen en win 250 euro!

Liever lezen dan zelf bloggen? Maar ken jij wel een vriend, vriendin, zus, buurvrouw of moeder met een vlotte pen? Breng ze op de hoogte van deze gave #Kindermodebloggercontest !!

Veel succes en plezier nog allemaal….!!
Kijk op de ‘feest en contest pagina’ voor mee info: KLIK HIER

XXXFree

.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie