Schoenen om op te eten…


In de Mama-kidsfashion bijlage waar ik je vorige week over vertelde, zag ik een pagina vol babyschoenen en daar staat bij; “Al kun je nog niet lopen, mooie schoenen zijn er voor iedereen. Heeeelemaal mee eens! Zo kwam ik op het idee voor deze post, want babyschoentjes zijn een genot om naar te kijken…..Vinden jullie ook niet? Tijdens mijn zwangerschap keek ik er al uren naar….Inmiddels kan Doutzen goed lopen en vind ik het vooral belangrijk dat schoenen haar lekker zittenWinking smile!!
Baby VansBaby VansBaby Leopard Baby PumaBaby MinnetonkaBaby All stars

Sneakertjes blijven te gek, ook voor de grotere kids (én voor de mama’s en papa’sWinking smile natuurlijk)  Deze Puma’s heb ik al voor Doutzen op het oog…
Baby PumaVoor diegene die nu ineens enorme inspiratie en shopzin hebben gekregen… Ik vind sneakertjes.nl een leuke webshop! Hier een kleine greep uit de collectie…
Sneakertjes.nl

 

Vind je Kindermodeblog.nl leuk? Laat het zien door mij te volgen op Twitter of Facebook!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie