DE COOLE EN COMFORTABELE OUTFIT VAN DRAGO


Door Joice:

Drago was een beetje chagrijnig deze week, ja ook al ziet hij er zo schattig uit met zijn blonde manen, meneertje kan ook heel goed boos kijken.
Op de peuterspeelzaal mocht hij namelijk niet meer van de glijbaan af, waar hij inmiddels al 100 x vanaf was geweest, want het was tijd om naar huis te gaan en dat is natuurlijk een groot DRAMA vooral als je 3 bent!
Dus had ik hem beloofd om diezelfde dag nog lekker in het park te gaan voetballen en daar hoort natuurlijk een coole en relaxt zittende outfit bij zoals deze.
Een T-shirt met een eigenwijze tekst erop van Mini & Maximus, een Baggy & Low Crotch Pants van het merk Mói, een paar Adidasjes eronder en ready for take-off!

Het IJslandse merk Mói is zo mooi, unisex kleding in Urbanstyle, übercool en heerlijk om in te spelen en toch netjes, want wat een prachtige en zachte stoffen gebruiken ze.
Ik dacht dat ze alleen maar kleding ontworpen met printen van vogels erop, totdat ik de huidige collectie zag, deze glacier print broek vind ik het mooiste.
Het staat altijd zo lekker nonchalant bij zo’n kleintje een baggy broek, ik heb er nog meer in de kast hangen, maar deze is mijn favoriet vooral door het lage kruis.

Als ik Drago zo zie lopen moet ik een beetje aan MC Hammer denken in zijn clip “You can’t touch this” en dat bedoel ik positief hè!
Drago is alleen nog niet zo soepeltjes in zijn heupen als hem, maar de broek zit lekker comfortabel en heeft een fijne brede tailleband.
Maar waar ik nieuwsgierig naar ben, draagt jouw kind ook graag een baggy pants of liever een legging of juist een jeans?

Je kunt hier klikken om de broek te shoppen

unnamed-1

unnamed

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-4

Klik hier om naar de webshop van Moi-Kidz te gaan

Wat vind jij van de outfit van Drago?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie