JOEP IN COOLE MINI RODINI OUTFIT


De laatste dagen gingen er mega veel nieuwe blogs online en viel het me op dat het wel erg veel meisjes inspiratie was. Daarom speciaal voor de jongensmama’s vandaag extra veel jongens blogs. En voila! Hier is de eerste. Hoewel het broekje van Joep bij sommigen wat vraagtekens zet want kan ‘een legging’ wel bij jongens?! De grote vraag ja. Ik vind het wel kunnen maar het ligt er ook even aan ‘hoe, wie, wat, waar’. Ik denk dat je het even per broekje -legging- moet bekijken. Hoe valt het broekje, hoe ziet de print eruit, en hoe oud -of jong- is je zoon. Bij Joep vind ik deze legging supercool staan. Hij draagt ‘m met een sweater van Zara en coole sneakertjes van Nike. Have a fashionable day!

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-71 mini rodini

Kindermodeblog-kids-kinderen-kleding-mode-fashion-hip-kidsstylist-69 mini rodini

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-70 mini rodini

Kindermodeblog-kids-kinderen-kleding-mode-fashion-hip-kidsstylist-73 mini rodini

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-67 mini rodini
Klik hier te shoppen bij Sama-sama shop

Draagt jouw zoontje wel eens leggings?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie