TIP! LEUKE KINDERPYJAMA’S VOOR MEISJES

Tip! Leuke Kinderpyjama’s voor meisjes

Leuke kinderpyjama’s

Allereerst, een heel gelukkig nieuw jaar! We wensen jou en je familie een heel mooi, liefdevol en gezond nieuw jaar toe. Ook dit jaar zullen wij weer veel kindermode inspiratie met jullie gaan delen. Je kunt weer veel blogs van ons verwachten, met de laatste nieuwtjes, de leukste modetrends, en de beste budget musthaves. Maar we beginnen dit jaar met een leuke en inspirerende blog over kinderpyjama’s. We focussen ons deze keer op de leukste pyjama’s voor meisjes. Een mooie en leuke meisjes pyjama is zo’n item dat niet mag ontbreken in de garderobe van jouw hippe girl! En het is zo’n fijn item waarvan er best wel een heel groot aanbod is, dus daarom van ons vandaag een aantal stoptips, waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een meisjes pyjama. Voor jongens zijn trouwens ook veel leuke échte jongenspyjama’s te vinden, maar die komen nog een keer in een andere blog aan bod. Girls first! 🙂

Shoptips voor het kiezen van de meisjes pyjama

Wanneer je een pyjama gaat shoppen voor je dochter is het goed om even bij de volgende punten stil te staan. Is zij iemand die het gauw warm heeft of is het juist een wat kouwelijker type? Er zijn pyjama’s met korte broeken en korte mouwen, en pyjama’s met lange broeken en mouwen verkrijgbaar. Het lijkt een inkoppertje, maar met het overvolle mombrain is het toch een puntje om even bij stil te staan. Houdt ze van vrolijke felle kleuren en printjes of van juist wat meer ingetogen? Uiteraard speelt de leeftijd van je dochter hierbij ook een rol. Ook is het zeker een aanrader en tip om van tevoren naar het materiaal te kijken. Van welke stof is de pyjama gemaakt? Katoenen pyjama’s hebben wat ons betreft wel de voorkeur, omdat dit materiaal erg fijn is om in te slapen en niet broeierig kan gaan aanvoelen. Je wilt natuurlijk niets liever dan dat je dochter heerlijk slaapt s’ nachts! En onze laatste tip: koop de pyjama een maatje ruimer! Omdat het fijn is dat het lekker comfy en los zit, shop een pyjama altijd een maatje groter. Weet je ook meteen zeker dat je volgende maand niet weer een pyjama hoeft te kopen. 😉

Cadeautip

Een pyjama is dus een echte musthave, deze mag niet ontbreken in de kast. En het is bovendien ook een heel geschikt item dat je cadeau kunt geven! Denk hierbij aan speciale gelegenheden en bijzondere feestdagen in het jaar. Zoals bijvoorbeeld op de verjaardag van jouw dochter, óf in de zak van Sinterklaas of bijvoorbeeld onder de kerstboom. Al liggen deze laatste twee feestdagen wel net vlak achter ons. Onze ervaring is dat een kind het altijd heel leuk vindt om een pyjama cadeau te krijgen! En in zo’n speciaal cadeautje slaap je natuurlijk nog net wat lekkerder én ga je nét wat makkelijker naar bed…. hahaha. Vooral dit laatste zal veel moeders als muziek in de oren klinken. Welterusten!

 

Tags: ,

Plaats een reactie