5X DIT ZIJN TOFFE SNEAKER MERKEN VOOR KIDS

5X DIT ZIJN TOFFE SNEAKER MERKEN VOOR KIDS

Een paar sneakers voor je zoon of dochter, ik durf te wedden dat ze bij jullie allemaal (in veelvoud) te vinden zijn. Logisch ook, want een paar sneakers kunnen eigenlijk niet ontbreken. Een kinderschoen die lekker zit, vaak net even een sportieve touch heeft en eigenlijk bij alle outfits gecombineerd kunnen worden. Rokje, jurkje, jeans of pantalon het kan allemaal. En natuurlijk kennen we allemaal de grote namen wel als het op sneakers aankomt. Maar naast PUMA, Adidas en Nike zijn er natuurlijk meer gave sneaker merken voor kinderen. We zetten er 5 op een rijtje!

Vans – Eigenlijk past deze naam makkelijk thuis in het rijtje hierboven, maar toch worden Vans voor kids nog wel eens vergeten. Het leuke aan Vans, vinden wij, is dat ze echt zoveel verschillende prints en kleuren combi’s hebben. En kinderschoen, of beter gezegd kindersneakers die ook nog eens super lekker zitten. Heb je toevallig deze glitter Vans al voorbij zien komen op Kindermodeblog?

Maison Mangostan – Naast de meest waanzinnige kinderschoenen heeft Maison Mangostan ook hele toffe sneakers in de collectie. En je snapt, deze mogen niet in de top 5 ontbreken. En denk hierbij vooral een beetje ‘out of the box’ -wij houder ervan- want met deze sneakers aan je voeten val je op!

Reebok – Nog zo’n gaaf sneaker merk voor kinderen, maar vaak een beetje vergeten. Zonde, want deze klassiekers blijven tijdloos en mooi. Wij krijgen bij Reebok zelf een beetje dat ‘old school’ gevoel en dat is precies wat deze kindersneakers zo tof maakt!

VEJA – De kindersneakers van het schoenenmerk VEJA zie je steeds populairder worden. Mooi detail van het Franse schoenenmerk is dat ze heel duurzaam produceren. Ze maken gebruik van biologisch kantoen, verantwoord gelooid leer en natuurlijk rubber. Kijk, als je dat weet dan lopen die sneakers nóg beter!

AKID – Ook het kinderschoenen merk AKID shoes heeft veel meer dan alleen gave sneakers in de collectie! En ook hier zijn ze niet bang voor een beetje gekkigheid en opvallen. Ook de leopard print zien we hier bijna ieder seizoen wel terug. Like!

Hoeveel paar sneaker heb jij voor je kind(eren)? En welke van deze 5 spreekt jou het meeste aan?

Klik hier voor meer kinderschoenen inspiratie

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie