5X DE MEESTE TOFFE POOLSE KINDERKLEDING MERKEN


Poolse kinderkleding merken zijn in opkomst! En om je eerlijk te vertellen springen wij een gat in de lucht van blijdschap! Want echt, deze kindermode merken weten wat ze doen én wat leuk is! We hebben jullie de afgelopen tijd al voorgesteld aan een aantal van deze hippe en coole merken, maar graag zetten we voor jullie de 5 meest toffe kindermode merken van het moment op een rijtje! Laat je ons even weten welke jouw favoriet it? Enjoy!

1. Nosweet

Dit hippe Poolse kindermode merk is ontworpen ” for well behaved children of misbehaving parents”  😉 Stoere en trendy kinderkleding voor jongens en meiden met verrassende patronen, kleuren en oog voor detail! Alle kleding wordt gemaakt van 100% biologisch katoen en naast dat de kleding er natuurlijk super tof uitziet, staat comfort hoog in het vaandel!

ss16-019

2. Pocopato

Even geleden hebben we jullie op Kindemodeblog al kennis laten maken met het Poolse merk Pocopato, maar dit kindermode merk mag zeker niet in dit lijstje ontbreken! The sky is no limit! Toffe prints, patronen en een combinatie van verschillende kleuren maakt dit kindermode merk uniek en super tof!

strona_2a

 

3. Kukukid

”We’re rebel but cute” Dat is de gedachte achter het super hippe kinderkleding merk Kukukid. Een explosie aan coole printjes, kleuren en items! De items worden in Polen geproduceerd en zijn van goede en zachte kwaliteit! Zeker even het kijken waard!!

Schermafbeelding 2016-05-18 om 14.16.22

4. Zezuzulla

Nog zo’n super leuk Pools kindermode merk ik Zezuzulla! Wanneer je opzoek bent naar unieke items van een goede kwaliteit die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn moet je echt even een kijkje nemen bij dit kindermode merk! Unieke printjes, zachte materialen en kleurencombinaties die net even anders zijn!

Schermafbeelding-2016-03-22-om-16.05.17

5. Kids on the moon

Kids on the moon is echt een topper als het gaat om fashionable kinderkleding volgens de laatste trends en functionaliteit. Dit mooie kindermode merk slaat vaak de handen ineen met artiesten van verschillende landen om talent te promoten! De collectie die energie en kleur uittraalt bestaat uit items voor zowel jongens als meisen die goed met elkaar te combineren zijn!

Schermafbeelding 2016-05-18 om 13.49.14

Ken jij al deze Poolse merken al? En welke is jouw favoriet? Laat het ons weten op onze Facebook pagina

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie