5X GAVE KINDERSCHOENEN MERKEN


Schoenen om te zoenen! We zijn altijd opzoek naar de pareltjes. Of het nu voor jezelf, je partner of je kinderen is, stiekem schuilt er een echte shoe-addict in ons allemaal 😉 Hier bij Kindermodeblog houden we onze ogen altijd goed open voor het spotten van de leukste kinderschoenen. We hebben 5 gave kinderschoenen merken voor je op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

1.Vans
Vans veroveren de laatste seizoen het straatbeeld. De van origine ”skater” schoen is inmiddels helemaal ingeburgerd en super voor kids én papa en mama. Twinnig is winning 😉 Naast een heleboel toffe printjes, blijft het ”basic” zwarte model ook één van onze favorieten.


2.Mini Rodini X Adidas
Het is nog héél even wachten tot de nieuwe kinderschoen van Mini Rodini in samenwerking met Adidas original officieel word gelanceerd, maar deze is te leuk om niet in het lijstje mee te nemen. Wat vinden jullie van dit printje? Hebben toch?

3.Akid
Ken jij de kinderschoenen van Akid al? Zo niet, dan komt daar nu zeker verandering in. Wanneer je opzoek bent naar net even anders en hele gave prints dat ben je bij Akid aan het juiste adres! Schoenen om te zoenen als je het ons vraagt. Succes met kiezen 😉

4.Tinycottons X PUMA
Oelalaa, they did it again! Na een succesvolle samenwerking afgelopen seizoen, hebben Tinycottons en PUMA ook dit najaar weer de handen ineengeslagen. Met als resultaat een te gekke kinderschoen. Deze hieronder is 1 – van de in totaal 6 – modellen. Lees er hier meer over.

5.Clic!
Clic! kinderschoenen staan voor kwaliteit en functionaliteit. Van sneakers tot stoere (desert) boots voor jongens en meisjes. Dit kinderschoenen merk mag je zeker aan je favorieten lijstje toevoegen.

Welk kinderschoenen merk spreekt jouw het meeste aan?

Lees ook: Dit kinderjassen merk heeft de nieuwe collectie gelanceerd!

Volg jij Kindermodeblog al op instagram? Klik hier 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie