5X TOFFE MINI ME MERKEN

5X TOFFE MINI ME MERKEN

Hoe leuk is het om je man in dezelfde sweater te zien als jullie zoon of dochter! Of wanneer je zelf met je meisje in een twinning outfit de deur uit kunt. Het matchen van dezelfde outfit tussen vader/moeder en kind is helemaal hot! Wij hebben 5 toffe (kinder) kleding merken voor je op een rij gezet die zowel een toffe collectie voor volwassenen hebben als kind!

1. Bellerose 
Bellerose is een geweldig merk voor de hele familie. Ze hebben de leukste mix & match mini me kleding voor jou en je mini me. Te leuk! Dit stylish merk heeft een collectie voor rijke stoffen, materialen en prints  waarin jullie beiden fashionable de deur uit gaan.

2. Cos I Said so
Bij Cos I Said so shop je voornamelijk voor je kind, maar er is ook een ”adult’ kleding lijn waarmee jij en je kind dus matching over straat kunnen. Stoer, casual en grappige teksten als eye-ctahers. Het is een organic brand dus de kleding zit ook nog eens extra lekker! Shoppen maar!

3. Anecdote
Dit prachtige merk ken je misschien wel van de volwassen mode, maar bij Anecdote shop je dus ook voor je mini me de meest luxueuze sweaters. Want ze zijn zó heerlijk zacht en warm. Een perfect merk om in te twinnen!

4. Ruby Tuesday
Bij Ruby Tuesday shop je ook zowel voor jezelf als voor je dochter prachtige kledingstukken. Het leuke is dat je dus samen met je meisje in hetzelfde stijltje een outfit kunt samen stellen. Zo moeder, zo dochter 😉

5. Puma
Puma heeft sowieso al de leukste en stoerste gympen, dus waarom niet twinnen? Een goed paar sneakers is immers nooit verkeerd en wat iser dan leuker om samen met je kind matching de dag door te stappen?

Twin jij ook wel een samen met je zoon of dochter? En wat is jullie favoriete ”mini me” merk?

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie