NEVER MISS A CHANCE TO DANCE: STERRE IN COS I SAID SO!


NEVER MISS A CHANCE TO DANCE: STERRE IN COS I SAID SO!

Never miss a chance to dance! En daar zijn wij het helemaal mee eens. En in deze gave sweatdress is een dansje maken al helemaal geen probleem. Kennen jullie Cos I said so al? Dit kinderkleding merk komt uit Antwerpen en de collectie is echt super. Bekijk zeker even de hele collectie als je deze nog niet hebt gezien.

Vandaag showen we je graag deze sweatdress van Sterre. Typisch zo’n item waar je het hele najaar plezier van gaat hebben. Waarom? Ten eerste zit het super comfortabel en lekker warm en ten tweede is het een kledingstuk wat je goed kunt combineren en bij je dochter vast en zeker in de smaak zal vallen. Als ze van jurkjes houdt. Sterre draagt haar jurk hier op een velvet stippen legging, nog zo’n lekkere eye-catcher. En mocht je nog op zoek zijn naar een gave beanie voor dit najaar? Dan heb je ‘m bij deze gevonden. De happy human muts draagt deze vrolijke meid hier in het lila, maar is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tip!

Een paar glitter Vans eronder en Sterre is er klaar voor. Ook een outfit voor jullie meiden?

  1. Muts Cos I said So
  2. Sweatdress Cos I said So
  3. Legging Soft Gallery
  4. Sneakers Vans

  1. Muts Cos I said So
  2. Sweatdress Cos I said So
  3. Legging Soft Gallery
  4. Sneakers Vans

Ken jij het Belgische kinderkleding merk Cos I said so al? En is deze outfit van Sterre er ook een voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie