MILK COPENHAGEN: 5 FAVO OUTFITS VAN FREE


MILK COPENHAGEN: 5 FAVO OUTFITS VAN FREE

Het kan je bijna niet zijn ontgaan. De nieuwe kinderkleding collectie van Milk Copenhagen hier op Kindermodeblog. De afgelopen weken zijn er al verschillende toffe blogs online gegaan en daar voegen we er vandaag gewoon nog eentje aan toe! Gewoon omdat het kan én omdat de collectie dus echt heel hebberigmakend is! Ook voor Doutzen, Oliver en mijzelf heb ik een aantal items geshopt. Volg mij op Instagram om hier niks van te missen. Als je dat nog niet deed 😉

Maar dat dus later. Vandaag deel ik graag 5 van mijn favo outfits uit de nieuwe wintercollectie. Wat ik zo leuk vind aan de collectie van Milk Copenhagen? Je kunt echt goed combineren en mix & matchen. De balans tussen fijne basics & eye-catchers. En dat je er ook voor jezelf helemaal los kunt gaan. En dat allemaal samen met je vriendinnen bij een gastvrouw thuis. Ben je benieuwd hoe dat social shoppen precies in z’n werk gaat? Check dan zeker even deze blog waarin ik je er meer over vertel. Ik heb het laatst ook met vriendinnen gedaan en naast dat het dus heerlijk relaxt is, is het ook nog eens super gezellig!

Dus ben jij, net als ik, enthousiast over de nieuwe wintercollectie van Milk Copenhagen? Kán bijna niet anders.  Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit. En ben jij gastvrouw ? Dan ontvang je ook nog eens extra korting op je eigen aankopen. Oh yes!

Oh en dan hier mijn 5 favoriete looks uit de collectie!! Al hadden dit er ook gemakkelijk 10 kunnen zijn 😉 Welke is jouw favoriet? En word jij ook zo vrolijk van verschillende prints in 1 outfit? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Maar check ook zéker even deze blog van Heddy en de nieuwe outfits van Rein & Maas

Of deze blog, met de twinning outfits van Nienke en Jaelyn. Oohhhh zo leuk!

Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit.

Tags: , ,

Plaats een reactie