TWINNING IN MILK COPENHAGEN

TWINNING IN MILK COPENHAGEN

Door Nienke:

Ik heb een zwak voor twinning. Degenen die mij op Instagram volgen en/of vaker mijn blogs lezen weten dat inmiddels wel. In mijn vorige blog zei ik al dat Milk Copenhagen mega mooie jurken heeft voor zowel kleine als grote meisjes. En dus ook exact dezelfde jurken in kinder- en volwassenmaat! Ik zeg steeds jurken, terwijl ze nog veel meer moois hebben. Maar ik ben dit keer alleen voor jurken gegaan. Gelukkig vind Jaelyn het ook super leuk om te twinnen. Er komt misschien een dag waarop ze dat minder leuk gaat vinden, maar ik hoop dat dat nog heel lang zal duren.

De stof van deze jurken is echt prachtig, voelt heerlijk soepel en zacht en er zit een mooie subtiele glans in, wat ik heel mooi vind. Ik viel voor het model – dat wijde/oversizede vind ik heel tof –, die manchetten en ja ruches – again -.

Hij is misschien wel nóg leuker met boots er onder, maar omdat het heel mooi weer was bij het maken van deze foto’s én voor “het twingehalte” nu met sandalen er onder. Ook leuk. Op de site van Milk Copenhagen draagt het model er wel boots onder, dus als je benieuwd bent hoe dat dan staat, kun je dat daar even checken.;) En dan ook heel leuk met een panty/maillot er onder en een lekker oversized vest er over in de winter.

Ik wil de andere twee jurken die ik voor Jaelyn heb eigenlijk ook nog in mijn maat. Die staan op m’n wishlist. Enige probleem met die wishlist is alleen dat er nóóit een eind aan komt, al jaren niet. Of misschien eigenlijk wel (vooral) sinds ik moeder ben? Want shoppen voor je kind(eren) is vaak zoveel leuker. Zo staat iets voor mezelf op nr.1 en zo zijn er ineens drie dingen voorgedrongen, voor de kinderen. Herkenbaar? Dan bij deze even een kleine reminder van mij naar jou… Wij moeders (vrouwen) mogen, nee moeten, soms ook éven aan ons zelf denken. Toch?

 Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

En bekijk hier de hele collectie van Milk Copenhagen

 Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

En bekijk hier de hele collectie van Milk Copenhagen

Tags: , , ,

Plaats een reactie