SOCIAL SHOPPING MET MILK COPENHAGEN

SOCIAL SHOPPING MET MILK COPENHAGEN

Vorige week vertelden we hier op Kindermodeblog al dat de nieuwe wintercollectie van Milk Copenhagen is gelanceerd – Check de blog zéker even als je deze hebt gemist! – Of we enthousiast zijn over de nieuwe collectie van dit Deense dames- en kindermodelabel? Oh jááá, zeker weten! En vandaag vertel ik je er graag nog wat meer over…!

Zoals je misschien al weet wordt Milk Copenhagen verkocht via homeshopping. Een social shopping experience waarbij je dus niet in de winkel of van achter je laptop gaat shoppen. Nee nee, je shopt de collectie van Milk Copenhagen juist samen met je vriendinnen (en kids) vanuit huis, met een lekker hapje en een drankje en vooral heel veel gezelligheid. Klinkt heerlijk relaxt toch? Nou, dat vond ik ook! En dus was het de hoogste tijd om zelf een gezellige homeshopping te organiseren voor mijn vriendinnen. En dat ‘organiseren’? Dat is dus zó gepiept. Als gastvrouw kun je een shopping advisor van Milk Copenhagen uitnodigen om een ochtend, middag of avond bij jou thuis langs te komen. Zelf had ik nu voor een locatie in de buurt gekozen, maar dat is dus helemaal aan jou. De shopping advisor neemt de gehele collectie mee – lees: jij hoeft wederom niks te regelen – en ze kan jou, je vriendinnen en kids alles vertellen over de nieuwe collectie, trends etc. Ze denkt graag met je mee en helpt waar nodig. Super fijn kan ik je uit – nu mijn eigen – ervaring vertellen!

Wat ik zelf nog meer heel fijn vind aan het social shoppen? Het is ten eerste súper relaxt en gezellig. Je bent namelijk in je eigen huis – of in dat van een vriendin – aan het shoppen. Je kunt op je gemak door de collectie heen. Voor jezelf én voor de kids shoppen. Je kunt items passen zonder eerst in de rij te hoeven staan 😉 En tussen dit alles door kun je gewoon bijkletsen! Ik zeg: win-win!

Ben jij, net als ik, ook enthousiast geworden? Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit. En ben jij gastvrouw ? Dan ontvang je ook nog eens extra korting op je eigen aankopen.

Have fun!

Foto’s door Alina Krasieva Photography
Tags: , , , , ,

Plaats een reactie