MILK COPENHAGEN | NIEUW MERK + SHOPPING ADVISORS GEZOCHT

Ik zit op het puntje van mijn stoel, want ik wil je heel graag kennis laten maken met een nieuw Deens vrouwen- én kindermode merk. Nou ja, nieuw is het niet helemaal. Het merk bestaat al sinds 2008 maar is vanaf augustus ook in Nederland te shoppen! Let’s meet Milk Copenhagen!! Een Deens label voor kids in het homeshopping segment.

Op Instagram heb ik zojuist al een heeeele lange story geplaatst, want samen met Doutzen heb ik net een unboxing gedaan!! De story staat er 24 uur op, dus check het snel!! (klik hier om direct even naar Instagram te gaan)

Let’s meet Milk Copenhagen

De collectie van Milk Copenhagen ziet er werkelijk waanzinnig uit! Ik heb zelf een aantal items uit de huidige zomercollectie mogen ontvangen en ik vind ze helemaal te gek! Ik kijk dan ook heel erg uit naar de nieuwe wintercollectie die binnenkort gelanceerd wordt. Deze beelden mag ik heel snel met jullie delen. Stay tuned dus…

Terug naar het kinderkleding merk. Milk Copenhagen is voor jongens en meisjes van 2 tot 14 jaar. Een minimalistische stijl met een perfecte balans tussen mooie basics en echte eye-catchers, geïnspireerd op de laatste mode trends. De items zijn onderling allemaal met elkaar te mix & matchen wat het kiezen alleen nog maar lastiger maakt 😉

Zoals ik dus al vertelde is Milk Copenhagen een kindermode merk dat in het home shopping segment valt. Dit houdt in dat de collectie vanuit ”huis” verkocht wordt en dus niet in elke winkel te shoppen is. Home shopping is in Scandinavië een begrip. Door de grote afstanden en dun bevolkte gebieden hebben ze het gevoel van ”gezellig winkelen met vriendinnen” weer op de kaart gezet. Ideaal en gezellig dus.

Milk Copenhagen is opzoek naar jou!

Yes, je leest het goed. Is het altijd al jouw droom geweest om iets te doen in de kindermode, maar heeft dit (nog) geen concrete vorm gekregen? Dan is dit jouw kans! Milk Copenhagen is namelijk opzoek naar shopping advisors die de collectie in Nederland via ”open huis” of evenementen gaan verkopen. Je krijgt ieder seizoen een training van Milk Copenhagen zodat jij helemaal op de hoogte bent van de nieuwste trends in fashion. Zo kun jij je klanten persoonlijk adviseren. Gaaf toch?

Als shopping advisor heb je gedurende het verkoopseizoen beschikking over de complete collectie in verschillende maten en kleuren waardoor de klant alle artikelen kan bekijken, voelen én natuurlijk passen. Via een online systeem wordt de bestelling vervolgens ingevoerd, gepakt in het magazijn in Denemarken en van daaruit direct bij de klant thuis afgeleverd. 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur dan snel een mail naar Marjoleine, haar email is mde@milkcopenhagen.com

En laat je nu inspireren door de collectie!! 🙂

Klik hier om naar de website van MILK CPH te gaan

 

 Klik hier om naar MILK CPH te gaan

Klik hier om Frederieke Wieberdink (personal) te volgen op Instagram

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie