REIN EN MAAS IN GAVE OUTFITS MILK COPENHAGEN

REIN EN MAAS IN GAVE OUTFITS MILK COPENHAGEN

Door Heddy:

Steek je hand op, als je het heerlijk vindt om met je kloffie op de bank te zitten en allerlei webshops af te struinen. Ik ben er stiekem ook wel schuldig aan. Het liefste sjeez ik langs alle prachtige stenen winkels, maar het is iets met tijd en 2 drukke apen om me heen….. Ik sponsor dus vaak vanaf de bank, totaal uitgezakt van een dag werken, sport of gewoon herrie en drukte. Iets waar ik straks wellicht verandering in ga brengen, als de kids op school zitten.

Van die bank af en de pad op gaan is mijn streven! Materialen voelen, ter plekke mix en matchen en er daardoor ook een hoop plezier aan te beleven. Zo kwam ik via Kindermodeblog in aanmerking met iets nieuws, althans iets redelijk nieuws bij ons in Nederland! Ik had er wel eens van gehoord, social shopping. Het klonk me nog ver van mijn bank ehhh bed. Maar eigenlijk heeft social shopping alles wat je maar wilt. Onder het genot van een hapje en drankje (hallo meiden, dit is al genoeg om een dik vet kruis in je agenda te zetten), gezellig met je vriendinnen, cosy bij iemand thuis kinderkleding zien, voelen en beleven! Dat wil toch iedereen? Ik geloof dat ik zomaar 7 vliegen in 1 klap sla met dit concept uit Denemarken.

Milk Copenhagen is daardoor een exclusief merk, alleen te verkrijgen via de shopping advisors in Nederland. De items zijn echte eye catchers, zoals jullie kunnen zien aan het broekje, maar ook fijne basics! Het spijkerjasje is echt waanzinnig fijn, super stretch en heeft stoere afwerkingen.
Maas kan er heerlijk in bewegen, wat ik erg belangrijk vind en niet altijd zo is met een stug spijkerjasje. Rein en Maas dragen allebei een joggingbroekje met een panterprint. Ik vind panter echt een geweldige trend, alleen ik heb het toch weinig in de kast hangen voor de boys. Deze broekjes zijn weer net even anders en ik zag met andere items van Milk Copenhagen direct een match! Weer die vliegen in 1 klap…..

Rein draagt namelijk een super zachte trui, beetje oversized. De trui heeft een wollige uitstraling, helemaal stoer met zijn nieuwe boots eronder. Tevens gaat die trui ook lekker mee op wintersport, want die staat ook al gepland in de agenda. Over agenda gesproken….. jij gaat toch zeker ook wel een afspraak maken met een van de shopping advisors van Milk Copenhagen om dit merk te beleven? Ik zeg doen!

Ben jij, net als Heddy, ook enthousiast geworden? Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

 Check dan via deze link welke shopping advisor er bij jou in de buurt zit

En bekijk hier de hele collectie van Milk Copenhagen

 

Tags: , , , , , , ,

2 Reacties

 • door Marije
  Posted 4 juli 2019 22:13 0Likes

  wat een super leuke items hier van milk copenhagen? Welke maten dragen van trui en spijkerjasje hier? Ik wil wat van het merk bestellen, maar heb moeite met de maten. Mijn zoontje is net 4 (zit normaal tussen 104/110 in)en ik vind een beetje oversized ook stoer.

  Ik hoor het graag!

  Hartelijke groet,
  Marije

  • door frederieke1
   Posted 8 juli 2019 14:35 0Likes

   Het merk is Deens en valt daarom ruim! Noordelijke kindermode merken vallen altijd wat ruimer, en Zuidelijke wat kleiner (zoals Franse en Spaande merkjes) Je kunt Heddy misschien even via Insta een DM sturen, ze helpt je graag verder met maatadvies! (Heddy van Leerdam) Liefs Free

Plaats een reactie