20X STOERE WINTERJASSEN VOOR JONGENS


20X STOERE WINTERJASSEN VOOR JONGENS

Heb jij dé winterjas voor je zoon voor komend seizoen al gespot & geshopt? Het kan soms best een zoektocht zijn en de struggle is soms real. Lees: Heel mooi, maar net niet warm genoeg. Warm, maar net niet mooi / jouw smaak. Fijne basis kleur, maar net een beetje saai etc. Herkenbaar? Wij helpen je graag en hebben 20 super stoere winterjassen voor jongens voor je bij elkaar geshopt. Van bomber, tot parka en van budget tot niet zo budget. Kijk, vergelijk en doe er je voordeel mee!

En natuurlijk hebben we ook onze 20 favorieten voor meisjes voor je bij elkaar geshopt. You know us 😉  Klik hier voor 20 gave winterjassen voor meisjes En vergeet niet om even te laten weten welke winterjas jouw favoriet is!

1.Finger in the nose

2.Stella McCartney Kids

3. Scotch Shrunk

4. Mini Rodini

5. Mon Petit Loup

6. Billy Bandit

7. Gosoaky

8. Billy Bandit

9. The Animals Observatory

10. 4funkyflavours

11. Zara

12. Mango

13. Mini Rodini

14. Tumble ‘N Dry

15. America Today Junior

16. Ammehoela

17. Wild & Gorgeous

18. Carrement Beau

19. Rylee + Cru

20. Hundred Pieces

Welke winterjas is jouw favoriet? Leuk als je het hieronder laat weten!

Lees ook: Dit kinderschoenen merk heeft de nieuwe collectie gelanceerd

Klik hier voor 20 gave winterjassen voor meisjes

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie