SHOESME LANCEERT NIEUWE KINDERSCHOENEN COLLECTIE

SHOESME LANCEERT NIEUWE KINDERSCHOENEN COLLECTIE

En dat nieuws – én de eerste beelden – willen we heel graag met je delen! Wanneer het nieuwe (school) seizoen start zijn er vaak twee dingen die hoog op het prioriteiten lijstje staan. Een nieuwe winterjas – I know, je moet er nu nog niet aan denken- én nieuwe kinderschoenen. Kinderschoenen die mooi, warm, comfortabel en goed te combineren zijn en daarnaast ook je kinderschoenen hart sneller laat kloppen. Juist, we begrijpen elkaar 😉

Goed nieuws, want dan ben je bij het Nederlandse kinderschoenen merk Shoesme aan het juiste adres. Saaie kinderschoenen? Nee die vind je hier zéker niet. In tegendeel. De mooie en vele details zorgen ervoor dat ieder paar weer anders is. Soepele slofjes voor je baby (tip!) en stevige sneakers en winterboots voor de kids op het schoolplein. Kijk dat moeten we hebben. Kwalitatieve kinderschoenen die er én leuk uitzien én tegen een stootje kunnen. De nieuwe kinderschoenen collectie zit dan ook vol eye-catchers. Je snapt dat onze nummer 1 favoriet de panter print schoenen, niet van de troon gestoten kunnen worden. Maar geloof ons als we zeggen dat deze op de voet – há, die is grappig he – gevolgd wordt door de andere modellen.

We zien verschillende stijlen en trends terug in de nieuwe collectie. Het boho stijltje, met veel fanjes en pompoms. Super leuk voor meisjes. Maar ook de metallic trend met sterren en shiny materialen. Voor de jongens veel stoere modellen in de ‘nature & forest’ kleuren. En last but not least, de sporty sneakers. Één ding is zeker, met de nieuwe kinderschoenen van Shoesme stap je goed het nieuwe seizoen in. Kiezen gaat nog lastig worden.

Heb jij al nieuwe schoenen voor je zoon of dochter geshopt? Heel benieuwd welk paar schoenen uit de nieuwe wintercollectie jouw favoriet is. Laat je het weten in een reactie onder deze blog? En deel deze blog ook gelijk even met je hippe vriendinnen via de roze Whats-app share button, links onderaan deze blog.

Klik hier om naar de webshop van Shoesme te gaan en de hele collectie te bekijken

Klik hier om direct naar de webshop van Shoesme te gaan

Welk paar schoenen uit de nieuwe wintercollectie is jouw favoriet?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie