TRENDY JONGENS WINTERJASSEN SALE


Hoe leuk ze ook zijn, een nieuwe kwalitatieve winterjas is voor velen best een aanslag op de portemonnee. Zeker als je gezin uit meerdere kids bestaat die allemaal een nieuwe winterjas nodig hebben. Gelukkig is het nu SALE! Voor de retailers en winkeliers is het soms best frustrerend, dat de opruiming al begint voordat de winter echt begonnen is. Maar voor jullie is het natuurlijk superfijn dat de winter wat later begint en dat je nog even de tijd hebt om een supergave kinder winterjas met fikse korting te scoren, waar of niet? Ik begin met de jongens, want ik heb voor jullie 10 geweldige jassies geshopt bij Kixx online, van allemaal verschillende kinderkleding merken. Ik ben heel benieuwd welke jullie het leukste vinden! Ben jij nog opzoek naar een toffe winterjas voor je dochter? Nog heel even geduld voor mijn meisjes blogpost, of klik gelijk even door en shop je favoriet! Have fun!

Klik hier om direct naar de meisjes winterjassen te gaan

91439a_pepe-jeans-fake-lammycoat-boy
Pepe Jeans

90635a_airforce-winterjas-boy
Airforce

90429a_antony-morato-winterjas-boy
Antony Morato
86946a_moodstreet-winterjas-boy
Moodstreet

89217a_bellaire-winterjas-boy
Belleaire89378a_ikks-winterjas-boy
IKKS 

89258a_tumble-n-dry-winterjas-boy
Tumble ‘N Dry87400a_airforce-winterjas-boy
Airforce

90247a_costbart-winterjas-boy-thinsulate
Cost:Bart

87363a_retour-winterjas-boy
Retour

Klik hier om naar KIxx online te gaan

Welke jas vind jij het leukst?

Tags: , , ,