VAN TOP TOT TEEN EEN EYE-CATCHER OUTFIT

VAN TOP TOT TEEN EEN EYE-CATCHER OUTFIT

Groen. Dé trendkleur voor dit najaar. We zien alle mogelijke tinten groen voorbij komen en het mooie aan deze kleur? Het straalt warmte uit, is net wat minder hard dan bv. zwart en matcht eigenlijk met alle andere kleuren. Heb jij deze musthave kleur al in de kast liggen voor het najaar? Oke. Tot zover de promo voor de kleur groen, want waar we het eigenlijk gewoon over willen hebben is deze gave outfit van Mare.

Is het de top? De rok? Zijn het de sokken? Wat ons betreft allemaal. Zowel los, als met elkaar zijn deze eye-catcher pièces toppers voor het najaar. De groene flower top met Aziatische invloeden – check het kraagje – komt uit de nieuwe collectie van 4funkyflavours. In combinatie met de gouden metallic look rok  een coole én super gilry outfit. Maar combineer deze longsleeve op een baggy spijkerbroek en je creëert weer een heel andere stijl. Dat is en blijft het leuke aan (kinder) kleding. Je kunt blijven combineren, mixen, matchen tot je een ons weegt.

Voor nu een heerlijke outfit i.c.m gave sokken. En als het najaar straks begint dan draag je deze outfit natuurlijk met een dikke maillot en – als het écht koud is – een grof gebreid vest of een sweater eroverheen!

Is deze stoere toch girly outfit ook iets voor jouw dochter? Leuk als het het in een reactie onder deze blog laat weten.

  1. Top 4funkyflavours
  2. Rok Molo

  1. Top 4funkyflavours
  2. Rok Molo

Wat vind jij van deze outfit? Ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie