VAN TOP TOT TEEN STYLISH IN VINGINO

VAN TOP TOT TEEN STYLISH IN VINGINO

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Want vandaag deel ik graag de stylish en kleurrijke outfit van Fé met jullie. Eentje om direct heel vrolijk van te worden én een outfit die super tof is voor hippe meiden van jong tot oud.

Dit seizoen kunnen we niet om de prints heen. Strepen, stippen, bloemen. Ga zo maar door. En het leuke is, dit seizoen hoef je niet te kiezen. Je combineert gewoon meerdere prints in één outfit. Verschillende prints of net als Fé meerdere streep prints in 1 outfit. Want als je goed kijkt zie je in elk kledingstuk een streep patroon terug. Om te beginnen met de eye-catcher van de outfit. Het streep vest van Vingino in regenboog kleuren. Perfect voor het nieuwe seizoen en helemaal volgens de laatste trends. Leuk detail is het lurex draad wat in het vest verwerkt zit. Fé draagt haar kleurrijke vest op een blouse met een fijn streep patroon. Heb je de roezel op de voorkant en de mouw al gespot. Weer zo’n trend 😉 En een item wat je op velen manieren kunt combineren. Super stoer op een toffe jeans, maar combineer ‘m op een rokje of een pantalon en je hebt een feestelijke outfit. En over jeans gesproken. Hoe gaaf is dit model? Hij valt iets wijder en ja, deze heeft ook een ‘streep’ patroon door de verschillende denim kleuren.

Een vrolijk en hippe outfit waarin jouw dochter heerlijk kan bewegen. Heb jij de nieuwe collectie van Vingino al gezien? En is deze outfit er ook een die jouw dochter zou dragen? Super leuk als je het in een reactie onder deze blog post laat weten!

Je shopt het vest hierde blouse hieren de jeans hier bij Vingino

Je shopt het vest hierde blouse hieren de jeans hier bij Vingino

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond: BB Fabircs

Tags: , ,

Plaats een reactie