VAN TOP TOT TEEN EEN EYE-CATCHER OUTFIT

VAN TOP TOT TEEN KLEURRIJK: ZO DOE JE HET!

De regenboog kleuren zijn een echte hit dit seizoen. Niet alleen als print, maar ook als kleuren combi binnen één outfit. Yes, dit seizoen mag kleur volop gezien worden. En zeker binnen de kindermode is dit toch een heerlijke trend. Vandaag deel ik graag de vrolijke outfit van Lieve met je. Eentje vol kleur dus, maar ook een die je gemakkelijk aan kunt passen op de temperatuur. April doet immers wat die wil.

Heb jij je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Er komt een toffe actie aan!

Lieve draagt het rainbow vest uit de By Danie collectie van Vingino. Misschien dat je het vestje al voorbij hebt zien komen in deze video waarin in 10 eye-catchers deel? Vandaag laat ik je dus zien hoe je ‘m kunt combineren. Lieve draagt het vestje over een heel fijn gebreide trui van de Mango. De lichte lila kleur matcht mooi bij de iets hardere kleuren van het vest. En heb je de ruffle langs de hals al gezien? It’s al in the details… en een echte trend dit seizoen.

Over trends gesproken. Ik weet dat sommigen van jullie er nog aan moeten wennen – of er wellicht nooit aan zullen wennen, wat ook prima is! – maar heb jij de culotte al voor je dochter geshopt? De wijd vallende jeans zien we volop en juist bij kids vind ik het zo leuk staan. Deze van Lieve is van de Zara en heeft gerafelde details wat ‘m net even een stoere twist geeft. Gecombineerd met girly roze Vans én een opvallend sokje is Lieve klaar voor een gezellige dag!

Wat vinden jullie van deze outfit? Is dit iets voor jouw dochter? Laat het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook 🙂

Je shopt het vest hier & en de trui hier 

Je shopt het vest hier & en de trui hier 

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door: Maru Alvarez
Achtergrond: BB- Fabrics

Tags: , ,

Plaats een reactie