LIVA IN EEN OUTFIT VAN MINI RODINI


LIVA IN EEN OUTFIT VAN MINI RODINI

Door Martha:

Hoi!

Zoals je in mijn vorige blog al kon lezen ben ik best wel Mini Rodini fan, en ik vind de leopard print helemaal super. Ik combineer ‘m echt overal mee. En het toffe is, hij kan ook echt bij jongens én bij meisjes! Sowieso is dat een trend die ik heel tof, én handig vindt: unisex kleding!

Ik heb echt best veel items die Sira en Elim allebei aan kunnen en regelmatig doe ik een t-shirt ook gewoon bij Liva aan. Valt lekker oversized. Soms zelfs bijna als een jurk, kniekousen eronder, en klaar! Maar goed dit shirtje heb ik dan wel gewoon in haar maat. En nu zag ik dit schattige zonnehoedje en die kon ik niet laten liggen natuurlijk (in de webshop).

Liva heeft nog weinig haar, en aangezien dr bolletje daardoor nog niet zo beschermd is tegen de zon is dit hoedje echt ideaal. En kijk dan hoe leuk hij staat! En niet onbelangrijk; ze houd hem op! Ik hoop niet dat ze een hoofddeksel liefde krijgt zoals haar broer, want die heeft het liefst snachts nog een pet op. Maar voor nu is het handig dat ze hem niet meteen van haar hoofd trekt!

En dan die sokken, grote liefde voor sokken en kousen hier. Een paar jaar geleden was ik anti-sok. Alles moest met blote voet of onzichtbare sneaker sokjes. Maar sokken zijn nu super hip! Ik heb ze dan ook in alle kleuren en maten, en met printjes en zonder, ik ben er helemaal weg van! Echt elke outfit kun je opleuken met het juiste paar sokken. Ik krijg vaak de vraag waar deze sokken van zijn, die zijn ook van Mini Rodini! Alleen van vorig jaar. Ik kocht dan gewone sokken een paar maten te groot, zodat we ze lekker omhoog kunnen trekken maar ook als gewone sokken kunnen dragen.

Liva is trouwens echt al super eigenwijs, ook al is ze nog maar 1,5 jaar,  ze móet altijd sokken of schoenen aan. Zodra ze beneden komt gaat ze op speurtocht en ze komt meestal met iets aan wat niet van haar is, schoenen van haar zus bijvoorbeeld. Die ze dan aan doet en die uiteraard absoluut niet meer uit mogen. Schoenen vind ze op de een of andere manier ontzettend interessant. Dus ze was helemaal in haar nopjes toen ik aankwam met deze Dr. Martens. Ze wilde ze niet meer uit! Terwijl ze eigenlijk nog een beetje te groot zijn, én voor de winter, maar bij dit outfitje vond ik ze zo ontzettend schattig staan. En nu staan ze weer netjes in de kast op de winter te wachten. Of op een volgend outfitje waar ze leuk bij staan.

Ps. Love voor de spekbeentjes!

Doei! Martha

Je shopt het zonnehoedje hier, Je shopt het t-shirt hier & je shopt de schoenen hier

Je shopt het zonnehoedje hier, Je shopt het t-shirt hier & je shopt de schoenen hier

Tags: ,

Plaats een reactie